2777
2789
عنوان

عزیزان به راهنماییتون نیاز دارم

69 بازدید | 5 پست

من دوتا خاله دارم یکیشون طلاق گرفته یکیشون مجرده و سن بالا،این دو نفر از نظر جامعه زیاد رفتار و طرز زندگیشون قابل قبول نیست،چونکه نسبت نزدیک به من دارن خواه ناخواه توی یسری مسائلشون دخیل میشم،جفتشون تنها زندگی میکنن مثلا به من نمیگن کسی اینجاست و بیا وقتی میرم میفهمم مهمون دارن،و من نمیدونم این مسئله رو چطور به عشقم بگم دو بار پیش اومده که نگفتم اونجا کی بوده و عذاب وجدان دارم،در صورتیکه واقعا کاری نکزدم و خودم از رفتن با اونجا پشیمون بودم،ولی خونه ام برمیگشتم میپرسیدن چیشده زود اومدی و یه داستان دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خواستگارم،خب نمیگن کی اونجاست که من برم حوصلشون سر می‌ره خودمم حوصلم سر میره ولی اگه بدونم نمیرم

تو مسئول آینده و زندگی خودتی هیچ مسئولیتی در قبال سر رفتن حوصله اونا نداری 

اگر خودتم حوصلت سر میره با همون عشقت برو بیرون یا خودت برو بیرون تنها یا با دوستی خریدی چیزی کلی برنامه دیگم هست که تو خونه سرت گرم بشه 

وقتی میبینی اونا هر دفعه همینجورن خب چرا بری تنها راهش همینه 

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن

تو مسئول آینده و زندگی خودتی هیچ مسئولیتی در قبال سر رفتن حوصله اونا نداری اگر خودتم حوصلت سر میره ب ...

نه همیشه،فقط دوبار پیش اومده اکثرا میپیچونم،یوقتا هم خواهرم بهونه میگیره