2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
خیلی ناراحتم 🥺

اشکال نداره

منم دل کندن برام سخت بود، انگار مردن بود

ولی میگذره 

تحمل کن 

به بچه آیندت رحم کن

و به پدر مادرت فکر کن که به دختر دارن و با امید و آرزو می‌خوان شوهرش بدن

ببین اگه با این آدم با این خصوصیات اخلاقی و مخصوصا مذهبی که داره ازدواج کنی عاقبتت یا مردنه به دست اونه یا خودکشی. غیر از اینا باشه مصمئن باش صددرصد کمتر از یکسال با روح وروان داغون با خفت و خواری و کلی تحقیر  برمیگردی خونه بابات. 

اینم که گفته مذهبمو عوض میکنم غلط اضافی کرده که گولت بزنه زنش بشی، اینا اگه عوض کنن خودیاشون سرشونو میبرن اونم بخاطر زن. اینا زنو کالا میدونن مثل برده فقط ازش استفاده کنن. اصلا دستورات مذهبیشون اینه 

چرا به این خفت تن میدی؟خونه بابات جات تنگه؟نون و آبت نیست؟

نکن باخودت دختر چرا حرف مامان باباتو گوش نمیکنی؟ چرا میخوای خودتو نابود کنی؟گور پدر عشق و عاشقی

ماکه با عشق زندگی کردیم نازمونم میکشن کجارو گرفتیم که تو میخوای خودتو به بهانه عشق و وابستگی بندازی ته چاه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اگه. واقعا کمک میخوای این اقارو از زندگیت حذف کن میکنی اینکارو یا میگی وای نه دوستش دارم عاشقشم! ...

متاسفانه خیلی خودمو کوچیک کردم 

در واقع انگار طلسم شدم چون شرایطش اوکیه 

گلم من وکیلم و با تمام قشرهاشون رفت‌وآمد داشتم حتی خود استانداردشم مشکل داشت ولی خب ب هرحال هرطور شم ...

درسته حق با شماست شهر های دیگه هیچ مشکلی ندارن .خب عزیزم وقتی وکیلی طبیعیه با هر چی مجرم و خلافکاره برخورد میکنید 😂😂😂به عنوان شهروند عادی به قضیه نگاه کن .از استاندار بالاترشم سالم نیستن دیگه

متاسفانه خیلی خودمو کوچیک کردم در واقع انگار طلسم شدم چون شرایطش اوکیه

خب شرایطش اوکی باشه به درک توهم شرایطت اوکیه معلمی دستت به دهنت میرسه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱