قطقا ما هم از شهر های دیگه زخم کم نخوردیم ولی عادت نداریم جمع ببندیم.خداشاهده دختر عموم عروس شیرازی هاست کل دندون های فک بالاشو شکسته بود اینقدر وحشی بود دیگه نمیشه گفت همه شیرازی ها دست بزن دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم رفتم تهران تشنم بود کارتم گم شده بود مغازه دار بهم آب نداد حالا خوبه بگم همشون خسیسن؟یغ تو پارک ...
نمیدونم شما کرمانشاهی هستی یا عروس اونجایی ک دفاع میکنی عزیزم من گفتم اکثریت نگفتم همشون من مجبوری ۴سال اونجا زندگی کردم همه جور آدمم دیدم ازشون حرف من نیست فقط
گفتم گارد نگیرید دیدی هر شهرو ب ی چی میشناسن یکی خسیسه یکی خلاف کاره اینا ولی خب اون شهرم درست نیست
نمیدونم شما کرمانشاهی هستی یا عروس اونجایی ک دفاع میکنی عزیزم من گفتم اکثریت نگفتم همشون من مجبوری ۴ ...
وقتی میگین اکثریت یعنی از هر ۱۰نفر ۸تاش این مدلیه.شما به احتمال زیاد با آدمای سطح پایین سر و کار داشتین وگرنه آدم حسابی هاشون حرف ندارن.همه جا خوب و بد داره .