2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
آره خواهرمن یکم زخم خوردم دلم پره😂

قطقا ما هم از شهر های دیگه زخم کم نخوردیم ولی عادت نداریم جمع ببندیم.خداشاهده دختر عموم عروس شیرازی هاست کل دندون های فک بالاشو شکسته بود اینقدر وحشی بود دیگه نمیشه گفت همه شیرازی ها دست بزن دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااا این چتا واقعیه؟

خواستگار چطور به خودش اجازه میده به خودش که اینطوری صحبت کنه!!!! 

خیلی بی تربیت و بی فرهنگه واقعا 

ینی میخوای بهش بله بگی؟؟!!!!!!!!! 

خواهشا نکنی همچین کاریو 

هم بخاطر ادبش هم بخاطر اینکه هیچچچچ جا نمیذاره بری خودشم داره خیلی واضح میگه ....لطفا نکن لطفاااااا

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
منم رفتم تهران تشنم بود کارتم گم شده بود مغازه دار بهم آب نداد حالا خوبه بگم همشون خسیسن؟یغ تو پارک ...

نمیدونم شما کرمانشاهی هستی یا عروس اونجایی ک دفاع میکنی عزیزم من گفتم اکثریت نگفتم همشون من مجبوری ۴سال اونجا زندگی کردم همه جور آدمم دیدم ازشون حرف من نیست فقط 

گفتم گارد نگیرید دیدی هر شهرو ب ی چی میشناسن یکی خسیسه یکی خلاف کاره اینا ولی خب اون شهرم درست نیست

قطقا ما هم از شهر های دیگه زخم کم نخوردیم ولی عادت نداریم جمع ببندیم.خداشاهده دختر عموم عروس شیرازی ...

اون یک نفر بوده عزیزم آدم وقتی تو یک شهر زندگی میکنه و با اکثریت گفتگو داره و معاشرت میکنه میتونه تشخیص بده ن یک خانواده فقط

عزیزم همین علائمی که میبینی

سرکار میرم زنگ میزنه ک ببینه هستم یا ن 

یا میگ سر ساعت چرا نیومدی میگم ترافیک بوده 

میگ معلوم نیس با کی بودی ک دیر کردی

یخورده شب با دوستم برم بیرون زنگ میزنه و میگ ببینم کجام 

دیر کردم هزار تهمت میزنه و فلان 

اینا علائم پارانوییده؟

سرکار میرم زنگ میزنه ک ببینه هستم یا ن یا میگ سر ساعت چرا نیومدی میگم ترافیک بوده میگ معلوم نیس با ک ...

دیگه با این ازدواج کنی با دوست بیرون رفتن و شب بیرون رفتن و اینستا داشتن تعطیله

ممکنه بهت بگه سر کار هم نرو 

نمیدونم شما کرمانشاهی هستی یا عروس اونجایی ک دفاع میکنی عزیزم من گفتم اکثریت نگفتم همشون من مجبوری ۴ ...

وقتی میگین اکثریت یعنی از هر ۱۰نفر ۸تاش این مدلیه.شما به احتمال زیاد با آدمای سطح پایین سر و کار داشتین وگرنه آدم حسابی هاشون حرف ندارن.همه جا خوب و بد داره .

سرکار میرم زنگ میزنه ک ببینه هستم یا ن یا میگ سر ساعت چرا نیومدی میگم ترافیک بوده میگ معلوم نیس با ک ...

نه عزیزم اینا علایم سالم بودنه.نشونه های یه مرد سالم و خوش اخلاق همینه.چه چیزایی میگی بابا طرف رسماً روانیه

وقتی میگین اکثریت یعنی از هر ۱۰نفر ۸تاش این مدلیه.شما به احتمال زیاد با آدمای سطح پایین سر و کار داش ...

گلم من وکیلم و با تمام قشرهاشون رفت‌وآمد داشتم حتی خود استانداردشم مشکل داشت 

ولی خب ب هرحال هرطور شما مایلید همونطور فکر کنید

وقتی میگین اکثریت یعنی از هر ۱۰نفر ۸تاش این مدلیه.شما به احتمال زیاد با آدمای سطح پایین سر و کار داش ...

البته این طرف منم خیلی آدم خوبی بود. فقط منو نمی‌خواست. و بهونه هم براش جور شد خداروشکر

بکی کمک کنه

شما اگه. واقعا کمک میخوای این اقارو از زندگیت حذف کن میکنی اینکارو یا میگی وای نه دوستش دارم عاشقشم!

باهات با عصبانیت صحبت میکنم ک به خودت بیای مگه عزت نفس نداری ک اینجوری اجازه توهین دادی دختر