2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
ن عزیزم با مادرم و خانوادم صحبت کرده اگ تاپیکا قبلمو بخونی متوجه میشی خانوادم بخاطر اختلاف مذهب هیچ ...

احمقی دیگهههه.. عقل از سرت پریده.... بلانسبت خر شدی رفت. حالا ما هی بگیم نه. اما مرغت به پا داره. ازدواج میکنی و مثلل چی پشیمون میشی و بعدم کاسه چه کنم چه کنم میگیری دشتت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین. با خودتون کنار میام با ماها نهمثلا من توی پیجم چندتا آقا داشتم که به خاطر اینکه همکاریم فال ...

چه ربطی داره عزیزم ما خودمون چندین عروس از شهر های دیگه آوردیم.ادم بی شخصیت هر کاریش کنی ذاتش تغییر نمیکنه ربطی هم نداره طرفش آشنا باشه با غریبه

خواستگار استاتر هم بی تربیته هم شکاک

خودمم گفتم ولی میگ قول میدم خوشبختت کنم الان بخاطر اینکه دوریم این مدلیم اخه کارش ماموریت میره خارج ...

الان ک هیچی معلوم نیست داره بااین حرفای گمشو هری دلتو به دست میاره ؟ واقعا خوشبختی رو این معنی میکنی ؟ خب برو زنش شو فقط حتما قبلش حق طلاق رو بگیر ک چندسال دیگه خاستی جداشی با این اخلاق گندش اذیتت نکنه

دقیقا اینو ب منم گفته ک چرا اینستا داری و هزار تا تهمت دیگ ک معلومه با همکارات کرکر هرهر میخندی تو ا ...

هه خب بیماری های دیگه شون هم مشخص شد

ای کاش ظرفیت تیمارستان ها افزایش پیدا کنه جامعه از این افراد پاک بشه

دقیقا اینو ب منم گفته ک چرا اینستا داری و هزار تا تهمت دیگ ک معلومه با همکارات کرکر هرهر میخندی تو ا ...

پس بد دله.. الان اینجوریه. بعد عقد دیکه کمپلت باید بری تو یه اتاق و خدمت فرقشون کنی و عالم و ادم ارتباط نداشته باشی.. خانواده ت تو رو از تو جوب پیدا نکردن که میخوای زن این بی فرهنگ بشی که چی بشه دوستشششش دارم عاششقشمم. نخیر تو یک عددد بلانسبت خر تشریف داری که ایشون هم گوشاتو بسته هم چشمتو که واقیبت رو نمیبینی و فکر میکنی باهاش بری زیر یه سقف یه روزههه میشه یوسف پیامبر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مطمئنی پارانوییده؟؟؟خودمم شک دارم

شک داری؟؟ دیگه باید چه اتفاقی تو زندگیت بیغته که بفهمی با یه روانی طرفی؟؟ 

قربانی اهل حق ن گفتم بالاتر هم اتاقیم اهل حق بود ولی کرمانشاه خیلی شهر بدیه خود استادمون اون اوایلش ...

منم رفتم تهران تشنم بود کارتم گم شده بود مغازه دار بهم آب نداد حالا خوبه بگم همشون خسیسن؟یغ تو پارک بودم صد تا مواد فروش دور و برم بود.با یه تجربه نمیشه به کل یه شهر تهمت زدن .