2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست

دوتا پا داری،دوتای دیگم قرض کن الفراررررررررررررررر

خدا دوستت داشته که الان ذات واقعیشو بهت نشون داده 

سالی که نکوست از بهارش پیداست...

ایشون کلکسیون کامله پارانوئید، بی ادب، بددهن، بی فرهنگ، دیکتاتور و...

بعدم معلوم نیس خودش چه ریگی به کفششه که همه رو مثل خودش میبینه و به همه شک داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم گفتم ولی میگ قول میدم خوشبختت کنم الان بخاطر اینکه دوریم این مدلیم اخه کارش ماموریت میره خارج ...

مطمعن باش خوشبختی از دید اون‌با خوشبختی از دید تو فرق داره اون نهایت میخواد بگه خرجیتو میدم غذا و لباس داری بسته اینام از سرت زیادی یه زیاد دیدم از اینجور احمق ها. قول حرفاشو نخور چ خوشبختی پشت این حرفا هست چیزی نشده اینه ازدواج کنی هر روز باید ارزو کنی کاش خونه بابام میموندم. خانواده هرچقد بد باشن خوبیتو میخوان هر نری ارزش نداره بری باهاش زیر ی سقف

چقدر انسان بی لول و پشت کوهی تشریف دارن ایشون؟

تعجب میکنم چرا با گفتن اون کلمات هنوز انگار شک داری که چیکار باید بکنی؟ چت فیکه ؟ یا هنوز هستن کسایی که سر  محدودیتشون خونشون به جوش نیاد و قاطعانه عمل نکنن؟

قربانی اهل حق ن گفتم بالاتر هم اتاقیم اهل حق بود ولی کرمانشاه خیلی شهر بدیه خود استادمون اون اوایلش ...

بعد جالبه خودشون میگن هیچکی مثل ما نیست و هیچ شهری هم شهر ما نیست.

نه خودمم دودلم ک اومدم اینجا مطرح کردم و نیاز ب کمک دارم دوس دارم ارامش داشته باشم ایشون ارامشو از ص ...

دو دل نباش فدات شم

این الان فوش میده دو روز دیگه کتک میزنه و هزار مکافات 

نکنی ها 

بدبخت نکنی خودتو

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

دقیقا هزار بار من سرکار میرم زنگ میزنه ک ببینه هستم یا ن یا میگ سر ساعت چرا نیومدی میگم ترافیک بوده ...

زندکی با آدم شکاک و بددهن ک از الان بهت بگه گمشو و هری یعنی رفتن تو جهنم و آخرش پله های دادگاه رو بالاپایین کنی 

چرا دوست نداری یکی اول زندگی تورو عشقم عزیزم صداکنه و قفلی زدی رو یه روانی ک داره بهت میگه هری گمشو؟ واقعا ارزشت رو در حد هری گمشو میبینی ک ادامه بده اگه احترام خودتو خیلی بیشتر ازاینا میدونی بدون اینکه توضیحی براش بنویسی بلاکش کن و پیامهاشم پاک کن

چقدر انسان بی لول و پشت کوهی تشریف دارن ایشون؟تعجب میکنم چرا با گفتن اون کلمات هنوز انگار شک داری که ...

من ادمیم ک صبرم زیاده و جواب بی ادبیو نمیدم و میزارم طرف اروم شه بعد حرف بزنم متاسفانه

نه خودمم دودلم ک اومدم اینجا مطرح کردم و نیاز ب کمک دارم دوس دارم ارامش داشته باشم ایشون ارامشو از ص ...

خدارو شکر بیکارم ک نیستی بگیم از بیکاری رفتی سراغ این آدم... معلمی شغل داری حقوق داری  مطمعن باش ی آدم خوب میاد سراغت وقت واسه ازدواج داری..‌ پس فردا اگه ندیدی سر همین شکاکی  یا میزنه یکیو میکشه. یا خودتو.  ببین کی بت گفتم