2777
2789

سلام دوستان عزیزم، من از دوره بلوغ پریود نامنظم و تنبلی داشتم،وقتی ازدواج کردم همچنان نامنظم بودم و تا یک سال باردار نشدم دکتر رفتم دارو خوردم آمپول زدم ولی نشد، تا اینکه تصمیم جدی گرفتم و شروع کردم به کاهش وزن و ورزش و پیاده روی، حذف شکر،دکتر بهم گلوکوفاژ 500 داد گفت هرروز با ناهار یدونه بخور، از روزی که پاک شدم تا 16 سیکل روزی دو استکان عرق فراسیون میخوردم هر روز ناشتا دمنوش رازیانه با نبات تا 14 سیکل خوردم،هر روز میرفتم پیاده روی بعدش که می‌رسیدم خونه با روغن زیتون اطراف و زیر ناف محل تخمدان رو تو گوگل سرچ کنین میبینین اون قسمت رو ماساژ میدادم و با شال می‌بستم،ااز روز 5تا 16 سیکل،ژل لوبریکانت استفاده نمیکردم چون اسپرم ها رو از بین میبره،این کار رو تا دوماه انجام دادم ماه اول پریود شدم ماه دوم باردار شدم و پسرم الان 4 سالشه، این بارم دقیقا همین کار ها رو انجام دادم و الان باردارم،رازیانه رو اگه پرولاکتین بالا یا کیست سینه ندارین استفاده کنین،عرق فراسیون هم برا کسی که مشکل قلبی و کلیوی داره خوب نیست اینا رو در نظر بگیرین،انشالله که براتون مفید باشه برا سلامتی بچه های من و بارداری و زایمان راحت من دعا کنین ممنونتون میشم،ببخشید طولانی شد 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله اقدامم

چیزایی که گفتم رو انجام بده، ماساژ باعث بالابردن کیفیت تخمک میشه و آزادش میکنه وقتی بالغ بشه، فراسیون هم مثل آمپول hcj باعث تخمک گذاری میشه و نمیذاره تخمک بمونه و کیست بشه، رازیانه هم تعادل هورمونی ایجاد میکنه و باعث رشد تخمک داخل فولیکول میشه،گلوکوفاژ هم که هم کیفیت تخمک رو زیاد میکنه هم باعث آزاد شدنش میشه هم کمک میکنه وزن کم کنی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

اسی لایک میکنی لطفا تاپیکت رو گم نکنم

ذخیره کن عزیزم، منم لایکت کردم

چیزایی که گفتم رو انجام بده، ماساژ باعث بالابردن کیفیت تخمک میشه و آزادش میکنه وقتی بالغ بشه، فراسیو ...

من ۵ماهه اصلاح سبک انجام دادم ۸کیلو وزن کم کردم خیلی لاغر شدم تمام کارایی که تو میگی انجام دادم این ماه اگه نشه میخام لتروزل بخورم 

یعنی سومی بارداری عزیزم

بارداری سوم، دفعه قبل سقط شد تو 5 هفته، من دوبار این کارا رو انجام دادم الان هفت هفته م، پسرمم 4 سالشه

ب موارد بالانداشتن استرس هم اضافه کنفوق‌العاده مؤثره

آره مهمه ولی خود تمرکز کردن رو استرس باعث بالا رفتنش میشه هرچی بگی نباید استرس داشته باشم بدتر استرس میگیری 😂

بسلامتی عزیزم

سلامت باشی