سلام دوستان عزیزم، من از دوره بلوغ پریود نامنظم و تنبلی داشتم،وقتی ازدواج کردم همچنان نامنظم بودم و تا یک سال باردار نشدم دکتر رفتم دارو خوردم آمپول زدم ولی نشد، تا اینکه تصمیم جدی گرفتم و شروع کردم به کاهش وزن و ورزش و پیاده روی، حذف شکر،دکتر بهم گلوکوفاژ 500 داد گفت هرروز با ناهار یدونه بخور، از روزی که پاک شدم تا 16 سیکل روزی دو استکان عرق فراسیون میخوردم هر روز ناشتا دمنوش رازیانه با نبات تا 14 سیکل خوردم،هر روز میرفتم پیاده روی بعدش که میرسیدم خونه با روغن زیتون اطراف و زیر ناف محل تخمدان رو تو گوگل سرچ کنین میبینین اون قسمت رو ماساژ میدادم و با شال میبستم،ااز روز 5تا 16 سیکل،ژل لوبریکانت استفاده نمیکردم چون اسپرم ها رو از بین میبره،این کار رو تا دوماه انجام دادم ماه اول پریود شدم ماه دوم باردار شدم و پسرم الان 4 سالشه، این بارم دقیقا همین کار ها رو انجام دادم و الان باردارم،رازیانه رو اگه پرولاکتین بالا یا کیست سینه ندارین استفاده کنین،عرق فراسیون هم برا کسی که مشکل قلبی و کلیوی داره خوب نیست اینا رو در نظر بگیرین،انشالله که براتون مفید باشه برا سلامتی بچه های من و بارداری و زایمان راحت من دعا کنین ممنونتون میشم،ببخشید طولانی شد