2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سخته 

باید ادمای دیگه رو با عقاید و فرهنگ دیگه تحمل کنی و مجبور شی باهاشون کنار بیای 

من خودم ادم منعطفی نیستم 

اگرمنعطفی برات راحته پس

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

منم فک نکنم امسال دولتی اصفهان تو شهرتون بیارم باید برم خوابگاه اگه تجربه ای خوب بود من و لایک کن❤️

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

یک ماه بودم 😁

ببین کلا ی جوری رفتار کن که پرو نشن از وسایلت بخوان استفاده کنن ی دختر بیچاره تو اتاق ما بود نمیتونست از خودش دفاع کنه بقیه حتی خوراکی هاشو هم میخوردن و...

زبون داشته باش از حق خودت دفاع کن

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

چجوری حاشیه نسازمیعنی چییعنی با کسی تو رابطه نباشم؟

درباره رابطت به کسی توضیح نده . زیاااد صمیمی نشو . راز دل خانوادتو به کسی نگو با کسی لج نیفت . نرو تو تیم کسی . 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

با هیچکس گروه تشکیل نده 

..غذاتم اول کاری جدا کن ......از خانوادت و نقطه ضعفات برا هم اتاقیات نگو 

ظرفاتم دم دست نزار ..

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

معمولا میگن زیاد با هم اتاقیات نباید دم پر بشی من مامانم میگفتم راه دور نمی‌ذارم بری دیروز به دفعه گفت برو بعد یکسال خودت پشیمون میشی💔

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

همون روز اول برو پیش بچه ها باهاشون اشنا شو

خودتو اصطلاحا چس نکن که باهات چپ بیوفتن.. 

اگه میتونی با ترمکیا اتاق بردار

چون معمولا ترم بالاییا ادم جدیدو سخت تو جمعشون راه میدن و کارت سخت میشه

یک ماه بودم 😁ببین کلا ی جوری رفتار کن که پرو نشن از وسایلت بخوان استفاده کنن ی دختر بیچاره تو اتاق ...

طفلک

آره میگن تو خوابگاه باید در سلیطه ترین حالت ممکن باشی

چه بد یعنی چی خوراکیشو میخوردن

من خیلی کم حرف بودم

خداروشکر بهترین رفیقای پایه رو هم داشتم همکلاسی و هم اتاقی

سعی کن با همکلاسیات که دوستی تو یه اتاق باشی وگرنه جو نامتقارن اتاق چه سر امتحانا و بیدار خوابیا چه چیزای دیگه بهم میریزع

کسی حقت رو ضایع کرد هم پرو باش

من اتاق بغلی هی میومد ظرفامو میبرد نمیاورد

رفتم داد و بیداد و دعوا دیگه یا برنمیداره یا اجاره و خواهش و تمنا سریع هم میشورع برمیگردونه

وسایلت رو هم مراقب باش ترمای اول

بعدش که شناختیشون خود به خود اعتماده شکل میگیره 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜