2777
2789

اره کلا هر جنس مویی بهتره شامپوی بدون سولفات استفاده کنه

شما از پاسک مو و روغن تراپی ها و ... هم میتکنی استفاده کنب

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته بجز اب خالی چیزی به سرت نزن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هفته ای یکبار روغن تراپی کن 

اون روز که روغن زدی به ساقه مو موهام رو قشنگ بشور و نرم کننده بزن ماسک مو هم فقط ماسک مو بعد حمام استفاده کن 

روز دیگه که رثغن به موهات نمیزنی قبل از شستن موهات همه رو از بالا رو پیشونیت بریز اول موهات رو نرم کننده بزن به ساقه مو بعد موهات رو شامپو بزن بشور اصلا ساقه موهات رو نشور 

بعد که اومدی بیرون باز ماسک مو بعد حمام بزن خیلی تاثیر داره امتحان کنی خودت متوجه میشی