2777
2789
عنوان

این وضعیت دختر کنکوری چطوره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست

عالیییه معلومه که جو‌خونه مساعد نبوده،نگران یازدهمش نباشید بازم دارن صحبت میکنن حذفش کنن،برای پارسالم همه احتمال میدادن حذف نشه تا عید امسال گفتن حذف شد،کرم دارن کلا،بهش بگین دوازدهم رو سفت بچسبه 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیییه معلومه که جو‌خونه مساعد نبوده،نگران یازدهمش نباشید بازم دارن صحبت میکنن حذفش کنن،برای پارسال ...

واااااای اینا هم روزی بساطی دارن تا نوبت خواهر بیچاره من شد همه چیز تغییر کرد حتی کنکور یک مرحله ای شد امیدوارم حداقل به نفع ش باشه واقعا گناه داره و روش فشار هست

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

یخورده عقبه

دهم روهم شروع کنه تا اواسط شهریور دهم یازدهم ببنده

از اوایل شهریور دوازدعم بخونه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

تو 7 ساعت چطور 200 تست میزنه عجیبه...

کجاش عجیبه من خودم یادمه توی ۸ ساعت ۲۵۰ تا رو حتما میزدم

مثلا توی دو ساعت ۸۰ تا تست زیست میزنه معمولا و ۱ ساعت و نیم ۷۰ تا زمیناین حدودیش هس ممکنه کمتر باشه ممکنه بیستر و ساعت مطالعه درسنامه ک کتابش خیلی کمه چون خونده و همش تست میزنه

یخورده عقبهدهم روهم شروع کنه تا اواسط شهریور دهم یازدهم ببندهاز اوایل شهریور دوازدعم بخونه

وااااای میدونستم

البته هدفش پیشخوانی دوازدهم به هیچ وجه نیست

میخواد دهم و یازدهم بببنده که عقبه و هر چی به مشاورش میگم میگه خوبه 

وااااای میدونستمالبته هدفش پیشخوانی دوازدهم به هیچ وجه نیستمیخواد دهم و یازدهم بببنده که عقبه و هر چ ...

عجله نکنید استرس هم بهش وارد نکنید

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نمرلت دوازدهمم خیلی مهمه هاا حتما خوب بخونه

واااااای اینا هم روزی بساطی دارن تا نوبت خواهر بیچاره من شد همه چیز تغییر کرد حتی کنکور یک مرحله ای ...

مطمئن باش به نفعشه تک مرحله ای،چون همترازی اتفاق نمیفته حق خیلیا خورده میشه حوصله ندارم الان حال خودمم بد میشه وگرنه قشنگ میگفتم برات 

واااااای اینا هم روزی بساطی دارن تا نوبت خواهر بیچاره من شد همه چیز تغییر کرد حتی کنکور یک مرحله ای ...

فقط اینو بدون تو تک مرحله ای،همه با شرایط یکسان میرن دانشگاه تو دومرحله ای اینطوری نیست

مطمئن باش به نفعشه تک مرحله ای،چون همترازی اتفاق نمیفته حق خیلیا خورده میشه حوصله ندارم الان حال خود ...

اخه احساس میکردم بار اول باعث امادکیش برای بار دوم میشد پس وقتی اینجور میگید حتما درسته

کجاش عجیبه من خودم یادمه توی ۸ ساعت ۲۵۰ تا رو حتما میزدممثلا توی دو ساعت ۸۰ تا تست زیست میزنه معمولا ...

خیلیه خب 

با تحلیل دیگ؟ 

من رتبه برترارو هم دیدم ک اونام تو دوساعت فوقش 50 تا بزنن

نه والا من اصلا بهش فشار نمیارمپدر و مادرم پیگیر نیستن و من مجبورم فکر باشم و یک جورایی کم حرف و درو ...

اره طبق برنامه آزمون ها چندین بار جمعبندی پایه هست بهتره الان خوب بخونه تا کمتر یادش بره از مهر به بعد دوازدهمو پایه باهم خونده میشه میتونی برنامه آزمونارو نگاه کنی

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

خیلیه خب با تحلیل دیگ؟ من رتبه برترارو هم دیدم ک اونام تو دوساعت فوقش 50 تا بزنن

همون موقع که تست میزنه میره فورا  تو پاسخنامه چکش میکنه

شاید توی اون دو ساعت مطالعه هم انجام میدن 

من یادمه موقعی که تست میزدم برای کنکور توی دو ساعت ۱۰۰تا تست زیست میزدم