2777
2789

۵۰ تا به اصطلاح کارمند گذاشتن توی یه سالن

همش به در و دیوارشون میرسن

اصن معلوم نیس کمکا رو چیکار میکنن

هیچ و پوچ

دریغ از یه قرون کمک به نیازمند

فقط هم پاس میدن و طلبکارن

به جای راه انداختن مشکل مردم فقط حقوق این مفت خورا رو میدن

هرچی برسه انقدر جمعیتشون زیاده که دیگه به نیازمندا نمیرسه همش همین خودشون بالا میکشن

فقط بلده یه کاغذ بزارن جلوشون کاغذ بازی

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بعدم از صبح بازن تا ۱۰ میشینن کار ارباب رجوع رو انجام نمیدن که اره ما برنامه خوندن دعای عهد و زیارت عاشورا با پرسنل رو داریم

۱۰ هم برق میره

۱۲ هم که تعطیل

واقعا اون پولشون حرومه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تا خیری برای ی عده ای نباشه که خیر نمیرسونن

اصن به این موسسه کمک نکنین 

مفتش گرونه

هر دوماه ۵۰ هزار تومن

به گدا بدی قهر میکنه

بیشتر این مرکزها برای پولشویی هستن

نه خدایی

این آبشار واقعاااااا دیگه شورشو در اورده 

مزخرفای بیخود حروم خور

اصن به این موسسه کمک نکنین مفتش گرونههر دوماه ۵۰ هزار تومنبه گدا بدی قهر میکنه

هر دوماه پنجاه تومن به کی میدن 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

سلام این خیریه زیرنظرکدوم نهاده عزیز؟

خیر سرش 

خیریه مردم نهاد بین المللی آبشار عاطفه هاس

ولی هیچ کمکی به کسی نمیشه

انقدر پرسنل دارن که فقط خرج خودشون میشه