2777
2789

بچه ها توروخدا دعا کنید جون عزیزتون 

صبحی همسرم با عجله و صدای گرفته

وویس داد عموم سکته کرده الهی شکر

برگشته مردیم و زنده شدیم

اورژانس داره میبره بیمارستان من دارم میرم بعد پیام میدم 

دلم آشوبه 

اول برا جوونیش دوم برا مراسممون 

خییلی تدارک دیدیم همه چی آماده هس 

وای قلبم خدایا 😢😭😭😭

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فامیل یه روز قبل عروسی همه فلج میشن میخوان برن پیش خدا

🥺🥺🥺من چ کنم خداا 

قلبم تا مراسم تموم بشه میاد تو دهنم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

چقدر مونده تا عروسی

۳ هفته

تا اون موقع خوب میشه مرخص میشه البته اگه سکته خفیف باشه یا یه حمله ریزسکته مغزی بوده یا قلبی؟

قلبی بوده 

نمیدونم واقعا هیچکس چیزی ب من نمیگه ب خواهر شوهرمم زنگ زدم داشت دنبال مدارک می‌گشت قطع کرد

یعنی ممکنه باز سکته کنه ؟؟

والا پدر من فوت شد دختر عمه ام فردا شبش عروسی دخترشو گرفت😅هنوز جنازه ی پدر من نیومده بود اینا حنابن ...

وای چطور تونستن....چقد بی وجدان بودن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
والا پدر من فوت شد دختر عمه ام فردا شبش عروسی دخترشو گرفت😅هنوز جنازه ی پدر من نیومده بود اینا حنابن ...

خیلی بده خدا رحمتشون کنه 

تمام قلبم درد میکنه از استرس

قلبی بوده نمیدونم واقعا هیچکس چیزی ب من نمیگه ب خواهر شوهرمم زنگ زدم داشت دنبال مدارک می‌گشت قطع کرد ...

احتمالا نیاز به آنژیو باشه سیگاریه؟ که تا یه هفته شایدم کمتر زمان ببره (آزمایش و عکس و...تا آنژیو)خب مدارک لازمه برا بیمارستان نترس همه چی درست میشه

احتمالا نیاز به آنژیو باشه سیگاریه؟ که تا یه هفته شایدم کمتر زمان ببره (آزمایش و عکس و...تا آنژیو)خب ...

اره فکر کنم البته ...

میشه آدم سکته کنه و بعد ب روال عادی زندگی برگرده؟ 

وا چقدر درک شعورشون پایین بود.حالا پدرشوهرم برا ما عروسی درست درمون نکرف  یه جشن ساده فقط که داداشم مریضه دوماه بعد عروسی ما فوت کردن صمیمی هم نبودن رفت آمد سالی یبار عید