2777
2789
عنوان

چی میشد خدا انتقالی منو جور میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 49 پست
شغلش هر چیزی که باشه میتونی تبعیت از همسر بگیری.تا حالا اداره کل رفتی با مدیرکل صحبت کنی؟

ببین اصلا همچین چیزی نیست تو فرم انتقالی فقط نظامی و فرهنگی اونم به شرط عدم نیاز 

اداره کل هم رفتم پارسال گفت برو مبدا را راضی کن 

کارمند اداره مون میگه ۳۰ ملیون بده ولی من پول ندارم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا همچین چیزی نیست تو فرم انتقالی فقط نظامی و فرهنگی اونم به شرط عدم نیاز اداره کل هم رفتم پا ...

عزیزم اون بخشنامه غیر قانونیه. تبعیت از همسر قانونه و با هر شغلی باید اجرا بشه.

اولاً باید با شخص مدیرکل صحبت کنی

بعدشم اگر از طریق مدیر کل مشکل حل نشد باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنی.

با من در تماس باش همین امسال انتقالی تو جور میکنم عزیزم.

۳۰ میلیون هم طلا بخر پس انداز کن

عزیزم اون بخشنامه غیر قانونیه. تبعیت از همسر قانونه و با هر شغلی باید اجرا بشه.اولاً باید با شخص مدی ...

واقعا ؟ بخدا اگه این لطفو کنی یعنی دنیا و آخرت منو مدیون خودت کردی تو این هفته میرم اداره کل ولی میدونی لامصب اصلا نمیشه ببینشون پارسال رفتم سر در گم شدم  جواب نمیدادن 😔

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

کدوم استانی؟ ناحیه چندی؟ برو اداره کلباید پیگیر و پرو باشی

هرمزگان 

درون استانی 

اخه میرم اصلا درست و حسابی جواب نمیدن حتی گریه م میکنم دلشون از سنگه در صورتی که حاضرن با پول کارمو انجام بدن 😔

اخه من سال ششم همکارم خرید خدماتی مثل من هم استخدام رسمی نبود همون سال اول بهش انتقالی دادن من سال ش ...

خب دارم میگم که عادلانه نیست با پارتی و رشوه است

با آخه و دعوا کاری حل نمیشه

نهایتا میگن شرایطش خاص بود و.... اونا تو اداره جواب دادن رو خوب بلدن

انتقالی هم دست اونجاست نباید طلبکار بشی بیشتر لج میکنن نمیدن

میگن ما یه کادر می‌خواستیم برامون کار کنه این شهرو نمیزدی یکی دیگه استخدام میشد الآنم اذیتی استعفا بده برو

کم نشنیدم از این حرفا تو راه انتقالی گرفتن

شغلش هر چیزی که باشه میتونی تبعیت از همسر بگیری.تا حالا اداره کل رفتی با مدیرکل صحبت کنی؟

نمیدن ،تبعیت از همسر رو برای نظامیان قبول میکنن چون محل کار همسرشان دست خودشون نیست و اجباریه برای سایر کارمندان قبول نمیکنن میگن از اول شرایط رو می‌دونستی این شهر رو نمیزدی برای استخدام

دقیقا منم تو این شرایط بودم و همسرم کارمند رسمی بود

حتی وزارت هم شکایت کردم

خب دارم میگم که عادلانه نیست با پارتی و رشوه استبا آخه و دعوا کاری حل نمیشهنهایتا میگن شرایطش خاص بو ...

آره دقیقا همینجوریه 😔

عزیزم اگه 8 سال تعهد داری لطفا تعهد انجام بده روری کخ قبول میشید تعهد خدمت میدید و باید بهش پایبند ب ...

خیر ما دانشگاه فرهنگیان نیستیم دیوان عدالت اون تعهد خدمت را غیرقانونی اعلام کرد و باطل کرد 

خب پولو بدهفک کن هزینه ی رفت و آمد و اذیت و خدا نکرده تصادف چند سالته رو میدید

پولو ندارم و اینکه اصلا ته دلم راضی نیست 😔

خب دارم میگم که عادلانه نیست با پارتی و رشوه استبا آخه و دعوا کاری حل نمیشهنهایتا میگن شرایطش خاص بو ...

عزیزم من همسرم نظامی بود و اداره درخواستمو رد کرد در صورتی که غیر قانونیه و اونا فقط به فکر منافع خودشونن.

رفتم اداره کل مدیرکل گفت حق داری رییس اداره باید موافقت کنه