2777
2789
عنوان

دانشجوها که قبول شدن میشه بیان راجب نمونه دولتی نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست

بمون همون نمونه دولتی 

منم نمونه خوندم چندتا از معلمای ماهم اصلا خوب درس نمیدادن چاره ای نبود برای همون خودمون خوندیم و بیرون کلاس رفتیم.... 

مثلا همون سال دهم ما معلم اقتصاد نداشتیم، فقط متنشو خوندیم امتحان دادیم 

ولی من برا کنکور نشستم خودم مسائلشو خوندم یاد گرفتم

تازه معلمامونمم اصلااا خوب نیستن بعدم تست کار نمیکنن یعنی چیزه خاصیو از دست نمیدم ولی وقتم از اون طر ...

دو تا پسر دارم هر دو قبولیشون رو مدیون مدرسه نمونه دولتین بزرگه که میگه اگه مدرسم نمونه نبود عمرا قبول میشدم کوچیکه هم امسال کنکور داده با اینکه اردوها رو اصلا شرکت نکرد باز خیلی خوب نتیجه گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم در نظر بگیر که اونجا رفتی فهمیدن از نمونه دولتی اومدی فکر می‌کنن یا اخراج شدی یا دور از جونت خنگ بودی یه عده‌ایم که آرزو داشتن جای تو باشن ممکنه بهت حسادت کنن

ببین اگه واقعا رتبه خوبی میخوایی داخل کنکور یکسال تموم رو باید بچسبی به درس ات

کلا گوشی رو بزار کنار دیگه سراغ اش نیا

مدرسه هم بنظر من نرو چون وقتت تلف میشه

منابع ات چیا هستن؟

کلاسی چیزی گرفتی برای کنکور ؟

من خودم نمونه بودم با مدیر توافق کردم بخاطر کنکور چهارشنبه ها نیام ، تاره چهارشنبه بهداشت و اجتماعی و زبان داشتیم که سه تاشو اوکی بودم 

خلاصه اخر هفته زیاد میخوندم روزای مدرسه هم ۸ ساعت 

اردیبهشت و فروردین هم نرفتیم مدرسه چون کتابارو تموم کرده بودیم 

نشستم برا نهاییا خوندم اون تایم 

کلاس رفع اشکال و اینا هم داشتیم در اون بازه تعطیلی دوماهه و میرفتم 

هرچی نظر خودته... چه بری تیزهوشان،نمونه یا دولتی.. همش به خودت بستگی داره ، میتونی بخونی.. یا میتونی نخونی.

کلاس یازدهمم همینو گفتم ونشد

تلاش کردی و نشد؟

فقط تو مدرسه نیس،ما تو زندگی هم فک میکنیم اگه یه شهر دیگه بودم بهتر میشد

اگه مامان بابام یکی دیگه بود

اگه منم ایران دنیا نمی اومدم

اگه منم....

ولی همه چی به تلاش خودته،یه سال مونده سعی کن کلا عوض شی،دوست پسر و .... رو کلا ۱ سال بذار کنار،بشین واقعا درست رو بخون

ما هم یه زمانی همین مسائل رو گذروندیم،الان هم دنبال ازمون استخدامی بدو بدو میکنیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
رشتمم انسانیه مهروماه تستارو گرفتموماز نوشتم

ماز پکیج الماس گرفتی یا فقط ازمون؟

خب ماز که خیلی عالیه منم ماز گرفتم

البته ورودی دهم رشته تجربی هستم

منم امسال نمونه یا تیزهوشان قبول میشم احتمالا

ولی خب میخوام از همین دهم بشینم تو خونه درس بخونم

مدرسه رو یجوری اوکی میکنم که قبول کنن نرم مدرسه

تلاش کردی و نشد؟فقط تو مدرسه نیس،ما تو زندگی هم فک میکنیم اگه یه شهر دیگه بودم بهتر میشداگه مامان با ...

خیلی تلاش کردم میشدم ۱۸ میدیدم دوستم شده ۲۰

من اصلاااا حسود نیستم ولی بازم میگفتم چرا من نه؟

اهااا امیدوارم رشته خوبی که مد نظرته قبول شی 💕

قربونت برم مرسیی

توهم نا امید نشو بخون من خودم خیلی دیرتر از همکلاسیام شروع کردم به خوندن چون مشکلات زیادی داشتم....

ولی از خیلی‌هاشون بیشتر پیشرفت کردم و جلو رفتم....

توهم اگ دهم یا یازدهم خوب نبوده ناراحت نشو با قدرت شروع کن بخون و به خدا توکل کن و جا نزن اصلا خدا خودش هم حواسش بهمون هست کمک میکنه

اگ سوالی چیزیم داشتی و یا کاری از دست منم بر می اومد بگو❤️

ببین اگه میخوایی نتیجه خوبی داخل کنکور داشته باشی خودت رو از حاشیه بکش بیرون کلا

گوشیت رو بزار کنار

این یه سال خیلی مهمه،نمیگم کنکور همه زندگی هس ولی خب اگه آدمی هستی که آینده ات به کنکور ات بستگی داده جدی اش بگیر

گوشیت رو خاموش کن کلا سراغ اش نیا

مدرسه هم بهشون بگو دیگه نمیخایی بری اگر قبول نکردن برو غیرانتفاعی که راحت باشی

یه مشاور خوب بگیر بچسب به درسات