2777
2789

کلام من وقتی به رقص در می‌آید که در درون شعله ای روشن شود که در گرمای آن، چون کوره سفالگری، افکار در هم و سیال و به هم آمیخته به فرم های گوناگون درآیند و سرانجام روایتی از جنس سخن زاده شود. 

کلام من ابتر است کوره ام سرد است و افکارم به انتظار آتشی که به آنها قالب بزند سرگردان و در هم اند. هی دست میکشم تا ادراک تازه ای در چنگم به دام افتد اما می‌لغزد افکار و من احساس میکنم ذهنم آب می‌رود و تقلیل میابد.

از خود به دور افتاده ام. موسیقی به جانم نمینشید و تجربه را به لختی و بکارت سابق زندگی نمیکنم.

عشق مبتذل شده

دستاورد 

طبیعت

لذت

هر چیز که توان معنابخشی داشته اکنون در سطح می‌ماند و از ارزش می‌افتد.

خیانتکار هستم به کسانی که به من عشق می‌ورزند. 

چه بودی دخترک که حتی خاطرت نیست نحوه ی بودنت. که چطور شعله ها را تبدیل به داستان میکردی و ماهرانه دست به آفرینش میزدی.

مرگ تهدید آمیزتر از همیشه می‌نماید و به این ابتذال نیشخند میزند و زمان تند می‌گذرد و من ۳۳ ساله ام و من در درون من فریاد میزند آزادی آزادی آزادی

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
خودت گفتی؟عنوانش که کپی از یه فیلمه متنشم بد بود بیشتر تلاش کن

مرثیه‌ای برای یک رویا؟ آره اتفاقا اون فیلم در ذهنم تداعی شد.🙂

مرسی از نقدت ولی موضوع نقدت رو بگو که بهم کمک کنه. حقیقت در جزئیات است.

در کل برای من اینجا حکم دفتر یادداشت داره که گاهی هم از سعادت خوندن نظرات برخوردار میشم. 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متن ت مفهوم رو می رسونه و استفاده از بعضی کلمات تو متن رو هست و تو چشم میزنه و میشه با جایگزینی کلمات متن گیراتری ساخت دنبال احساسات قبل از نگرد ،پیدایش نمی کنی 

اون احساسات برای یک سن و یک تجربه جدیدتر و هوای ذهنی دیگه بود،دست اول بودند 

بیشتر الان دنبال آرامش بود 

و از آزادی چی  میخوایو منظورت از آزادی چیه و با اون آزادی ذهنت چه دستاوردی پیدا می کنی و چی از دست میدی