2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه روز باشه آدم تحمل می‌کنه 

همسایه ما یکماه تمام بازسازی داشت . یعنی رسماً روانی برامون نمونده بود . یه روزایی تا ساعت ۱۲ شب سر و صدا بود 

خیر سرشون هم تحصیل کرده و زنه دکتر خودش هم مهندسه

راضی باش به رضای خدا 

ما هم یه همسایه داشتیم ساعت 8 شروع به کار کرد

همسایه بلوک بغلی اعتراض پشت اعتراض ک می‌خوایم بخوابیم..هر دقیقه می اومد پشت در همسایمون و می گفت چندین بار

بار آخر خواستم  برم پایین بگم مگه آدم چقدر می‌خوابه..کلا عادت داشتند تا 11/12 ظهر بخوابن ..فک کن مرد پنجاه ساله با یه مشت سبیل می‌گفت نمیزاره بخوابیم 

ولی خوب مجبورن از صبح شروع کنن، چون زمانبره...درک کنید و اینکه ساعت هشت بعد دیگه خانواده‌ها میتونن فعالیت رو شروع کنن، جارو برقی، حمام و غیره دیگه به همسایه ربطی نداره همسایش تا کی میخواد بخوابه

حالا خودم چون مستاجرم رعایت میکنم چون تا تقی به توقی میخوره زنگ می‌زنن صاحب خونه ...ولی اگه صاحب خونه بشم دیگه اینقدر خودم رو عذاب نمی‌دم که مثلاً ساعت نه صبح حمام نرم صدای آب می‌ره واحد بغلی 

کاش یه روز باشه آدم تحمل می‌کنه همسایه ما یکماه تمام بازسازی داشت . یعنی رسماً روانی برامون نمونده ب ...

آسیب به خونه ی شما نزنن

دختر دایی م وسواسی 

فک کن از زمان جهزیه س تا به حال رنگ خونه شو ندیدیم

آب قطع بوده

لوله هارو بردین.آب که اومده شب خواب بودن

سیل اومده بوده تو خونه شون

تموم خونه شو نم برداشته بود

گریه میکرد

میگفت کاشکی دست و پام میشکست

یه ماه رفت خونه مامانش بخاری روشن کرد

تا خونه ش خشک شد از اول رنگ کردن

همه ی وسایل ها