2777
2789

و کتک هم میزنه؟

جدا شدید یا ادامه دادید؟

تو چه مرحله ای جدا شدید؟

اگر نه پشیمون نیستید که تو عقد و نامزدی جدا نشدید؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

من

کتک رو دوبارزده

همیشه نیست

جدانشدم چون حامی ندارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قهرم 6روزه ازش خبری نیس

تازه اولشه

منم عقدم وقتی گم و گور شد فکر کردم نهایتا تا ۱ هفته دیگه پیداش میشه و نشد که نشد 

چند ماه گذشت 

در نهایت مطالبه نفقه کردم و اومد

تازه اولشهمنم عقدم وقتی گم و گور شد فکر کردم نهایتا تا ۱ هفته دیگه پیداش میشه و نشد که نشد چند ماه گ ...

خیلی ناراحتم چندوقته عقدی

چقد نفقه بهت تعلق گرفت بهت داد 

حکم جلب‌ گرفتی؟ 

خیلی ناراحتم چندوقته عقدیچقد نفقه بهت تعلق گرفت بهت داد حکم جلب‌ گرفتی؟

نه دارم طلاق توافقی میگیرم. توافق کردیم و وکیل گرفتیم

منم مثل تو خیلی منتظر موندم تا برگرده. هر شب خوابشو میدیدم و هرروز گریه و زاری

آخرش آشتی کردیم و ۲_۳ ماه باهم بودیم. دیدم اخلاقش بدتر هم شده

الان دیگه صلاح نمیبینم با این شناختی که پیدا کردم ادامه بدم.

من ۱۵ ماهه عقدم.

نه حکم جلب نگرفتم. اصلا به اون جاها نرسید. فقط فروردین بود که یک دادخواست نفقه ثبت کردم و پیامک ارسال شد براش از طرف ADLIRAN

دیگه ترسید و برگشت.

البته ۲ ماه بعد جلسه شورای حل اختلاف بود برا سازش که سرکار بودم و نتونستم برم. ارجاع دادن به دادگاه ولی باور میکنی جلسه دادگاه هنوز برگزار نشده؟ کلا مملکت بی قانونه. ۴ ماه ازش گذشته!!! 

دیگه از چنتا وکیل مشاوره گرفتم همه گفتن اینجوری حداقل ۱ سال علاف میشی توافقی طلاق بگیری بهتره

منم حوصله نداشتم پول وکیل بدم برا مهریه و نفقه و فلان.چون میدونستم فایده نداره و نامزدم هیچی به نامش نیست بخوام توقیف کنم به عنوان مهریه.

نفقه بستگی به شان و تحصیلات و شاغل بودن یا نبودن زوجه  داره. ولی فکر کنم حداکثر ۵ میلیون تومن ماهانه باشه