2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف دیکلوفناک بذارمنم امروز سونو در آب دارم😩 میگن مثل عکس رنگیه

سونو در آب چیه نشنیدم تا حالا.

عکس رنگی مواد وارد رحم و لوله ها میکنن درد داره سونو ک درد نداره حتی واژینال هم درد نداشت من رفتم.

منم باید هفته دیگه برم خیلی استرس دارم.لطفا بیاین تجربتون و بگین که چطور بود

ببین عزیزم تایمش کمه. سریع تموم میشه. بدن با بدن هم فرق داره. دوزی که من رفتم دونفر جلوم اومدن بیرون گفتن همین بود؟!!! درنداشت که

دردم از یار است و درمان نیز هم

من شیاف اینا نداشتم قرصم‌نخوردم درد داشت ولی قابل تحمل بود دردهایی که میاد برای چند ثانیه ست فقط باید بدنتو شل کنی 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سونو در آب چیه نشنیدم تا حالا.عکس رنگی مواد وارد رحم و لوله ها میکنن درد داره سونو ک درد نداره حتی و ...

اینم شبیه عکس رنگیه. فقط به جای ماده حاجب از محلول نمک استفاده میکنن. من چون قبلا عکس رنگی دادم گفتن الان هیستروسونوگرافی بده

ببین عزیزم تایمش کمه. سریع تموم میشه. بدن با بدن هم فرق داره. دوزی که من رفتم دونفر جلوم اومدن بیرون ...

شما هم رفتی.

آخه بعضیا سونو واژینال هم ادا تنها رو در میارن و میترسونن آدمو انشالله ک واقعا درد نداشته باشه

همراه نداشته باشم؟الان فقط شیاف دارم ژلوفن بخورم؟

شنیدم دیکلوفناک بذاری خوبه

ژلوفون بخور رفتی اکنجاهم احتمالا داروخانه هست یه دیکلوفناک بگیر بذار