2777
2789

من ۱۹ سالمه دوستم ۲۶ از سال ۹۹ بهرام افشاری رو میخواست بعد من تئاتر هاشو ساری و مشهد رفتم ۴ بار دیدیمش باهاش عکس گرفتم خیلی خوب بود بعد الان شماره تهیه کننده تئاترشو دارم محمد قدس بعد یه بار بهش تک زدم پیام داد ببخشید شما چیزی نگفتم شمارش هم واقعیه خودم دیدم تک زدم گوشیشو در آورد بعد الان میشه با یه شماره دیگه بهش زنک بزنم پیگیر شم بگم یه دختری اینجوری هست بعد تهیه کننده سر و گوشش میجونبه به همه اونجا شماره داد الان همه شماره هارو جواب میده تروخدا راهنمایی کنید الان همه تایپک های خواهرشوهر و اینا رو تا ته میخونید همه رو راهنمای میکنید منم لطفا راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تعلیق بشی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

قرار نیس بس کنی؟بهرام ب اسکلایی مثل تو نگاه میکنه؟🌚

برا خودش نمیخواد برای یه کاربر که قبلا تو سایت بوده و عاشق بهرام بوده میخواد

فکر کرده ۴تا عکس گرفته با بهرام افشاری میتونه براش تعیین تکلیف کنه و زن بگیره براش

برا خودش نمیخواد برای یه کاربر که قبلا تو سایت بوده و عاشق بهرام بوده میخوادفکر کرده ۴تا عکس گرفته ب ...

مسئله این نیس

اسی نرمال نیستش. مشخصه دنبال دیده شدنه

چندروزی مارو با تاپیکاش‌.‌‌‌‌......

باتودریاپُرازدیدَنی‌بود❤1402.8.15

بسه دیگه ۱۹ سالته مثلا کی جمع میکنی این مسخره بازیا رو

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820