2777
2789

دو ردیف دندون داریم دیگه بین اینا یه حالت ماهیچه هست که دندون عقل روش در میاد ولی یکم عقب تر دندون عقل که من ندارم الان دیدم رو اون ماهیچه هه مثل تاول تاول دونه های بزرگ سفید زده

داشتم پاستیل میخوردم بعد حس کردم یه چی رو زبونمه هی چی دست کردم ور رفتم چیز ینبود تا اینکه دستم خورد به یه زائده اضافه مثل منگوله که نگا کردم اندازه نخود بود فشار دادم ترکید مایعات بی رنگ ولی لذج مثل بزاق از داخلش اومد بیرون رگه خونم توش بود بوی نسبتا بدی هم داشت

ولی خب وقتی نگاش کردم قبل اینکه بترونمش سفید نبود اون زائده زده بود بالا کاملا بی رنگ مثل اب بود پوست روش فقط دورش رنگ دهن بود

نمیدونم بفهمید چی گفتم یا نه استرس دارم نمیدونم چجوری بگم

این کیسته ابسست خطرناکه تو رو خدا میدونید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آبسه معمولادردداره مثل آفت یک قاشق سرکه سیب داخل یک لیوان آب مخلوط کن داخل دهنت قرقره کن اندازه چندثانیه نگهداربعدبریزبیرون چندباردرروزانجام بده دهنت کامل ضدعفونی میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه درد و اینا هیچی نداشت فقط حس کردم یه چی مزاحم تو دهنمه

نه نترس کاری که گفتموانجام بده حتما

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه نترس کاری که گفتموانجام بده حتما

سرکه نداریم ولی اب نمک قرقره کردم

هنوز تاول تاولا هست صبح یکم باد داشت باز خالیش کردم ولی دیشب واقعا ترسیدم

خیلی عجیبه انگار مثل یه زگیل اویزونه ازش ولی هتوز باد نداره

کیست باشه خطرداره؟