2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

140 بازدید | 14 پست

بچه بین یه دوراهی موندم و سردرگمم

راه اول اینکه کلاس شنامو برم هم روحیمو خیلی اوکی می‌کنه و هم تناسب اندام داره برام ولی خب به درستی کنکورم کمتر میرسم ولی میرسم تاحدودی

راه دوم کلاس شنا نرم باش مشاور بگیرم و ماه آخرشم بیشتر بخونم برا کنکور 

و اینکه اینم بگم تازه کتاب تست گرفتم و تقریبا نصف کتابو خوندم و نصف کتابو بدون تست جلو رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولویت بندی کن

کدومش تاثیر مستقیم توی موفقیت آیندت داره؟

کلاس شنا رو همیشه میتونی بری عزیزم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بنظرم برنامه ریزی کنی به هر دوتاش میرسی نهایتا ۲ ساعت در روز شنا میری درستم بخون

آره خب ساعت ۹ تا ۱۱ کلاس شنا میرم ساعت ۱ شروع میکنم به درس خوندن تا ۸ شب ولی زیاد نمی‌رسم 

و مشکل اصلیم اینکه نمی‌خوام هم پول شنا بدم هم مشاور می‌خوام بینشون یکیو انتخاب کنم

آره خب ساعت ۹ تا ۱۱ کلاس شنا میرم ساعت ۱ شروع میکنم به درس خوندن تا ۸ شب ولی زیاد نمی‌رسم و مشکل اصل ...

اگر قبلا تو یازده و دهم مشاور داشتی و میدونی نحوه مطالعه درس ها چطوریه و از اهمیت هر کدوم باخبری میتونی مشاور نری ب خاطر پول و...و بعد از مشاور مدرستون یا معلمات بپرس ی کنکوری برای فلان رشته روزی چند ساعت باید بخونه ..با توجه ب جوابشون برای خودت هر جمعه شب برای یک هفته پیش روت برنامه بریز..تمام

اگر قبلا تو یازده و دهم مشاور داشتی و میدونی نحوه مطالعه درس ها چطوریه و از اهمیت هر کدوم باخبری میت ...

نه دیگه مشکلم همینه مشاور نداشتم و احساس میکنم نحوه درس خوندنم اشتباهه

نه دیگه مشکلم همینه مشاور نداشتم و احساس میکنم نحوه درس خوندنم اشتباهه

مدرسه چی؟مشاور نداره؟

اگه داره ازش کمک بگیر 

اگه نه یا میگی ک درست درمون نیست میتونی از دوستات یا حتی گوگل نحوه موثر مطالعه هر درس رو مطالعه کنی

مدرسه چی؟مشاور نداره؟اگه داره ازش کمک بگیر اگه نه یا میگی ک درست درمون نیست میتونی از دوستات یا حتی ...

مشاور داره ندرسمون ولی اصلا روشی که میگه اوکی نیس و راهنمایی آنچنانی نمیکنه 

فک کنم همون مشاور بگیرم بهتره