2777
2789

باور کنین اگه دوربین مدار بسته یود همه میدیدن که موقع جیغ من یه سایه در رفت ولباسا رو چوب لباسی دیواری همش ریخت هستین بگم ظاهرش چطوری بود؟

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تحت فشار و استرسی، فیلمی چیزی دیدی یا ناخودآگاه ترسیدی، احتمال توهم زدن بالاست برام پیش اومده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شاید تحت فشار و استرسی، فیلمی چیزی دیدی یا ناخودآگاه ترسیدی، احتمال توهم زدن بالاست برام پیش اومده

خب چرا زد لباسارو روی چوب لباسی دیواری همشو انداخت 

خب چرا زد لباسارو روی چوب لباسی دیواری همشو انداخت

لعنتی من میخوام خودمو تورو قانع کنم که توهم زدی فقط بخاطر اینکه نترسم🤣

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

لعنتی من میخوام خودمو تورو قانع کنم که توهم زدی فقط بخاطر اینکه نترسم🤣

🤣🤣نه بابا اصلا توهمم به حال واقعی نمیخورد 

منم یه بار یه سایه سیاه بزررررگ رو دیوار دیدم چندسال پیش خونه خواهرم . پاشدم همه برقارو روشن کردم 🤕

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

منم یه بار یه سایه سیاه بزررررگ رو دیوار دیدم چندسال پیش خونه خواهرم . پاشدم همه برقارو روشن کردم 🤕

اره واقعا یه برق همیشه باید روشن باشه تو خونه یا یه چراغ کوچیکی چیزی 

بچه ها شاید باور نکنین ولی خدا منو همین الان بکشه اگه دروغ بگم یا داستان بگم ولی عین حقیقت این بود ظاهرش اجزای صورت نداشت و شکل انسان و داشت ویه موجود سیاه بی رنگ بود هم قد خودمم بود