2777
2789
چجوری تعریف کن

چاکرای ششمو دستکاری کردم 

این درحالی بود که چاکرا های قبلیم پاکسازی نشده بودن (باید حتما میشدن) و دیگه نگم برات... 

یه شب تو ماشین تنها نشسته بودم یهو کنار گوشم یکی بلند جیغ کشید... هیچکسم اون اطراف نبود... یعنی سکته کردما😂

یه شب دیگه رفته بودم تو اتاق تاریک و گریه میکردم، یه موجود دیدم شبیه انسان اما خیلی قد بلند و کلا سیاه و بدون اجزای صورت! وای فقط چشمامو گرفتم جیغ زدم و به بدبختی از اتاق اومدم بیرون پیش همسرم... حسم میگفت اگه بمونم تو اون اتاق اتفاق بدی برام میفته... 

یه سری دیگه از خواب بیدار شدم دیدم یه موجود کوتوله سفید رنگ شبیه عروس دریایی خیلی سریع رفت تو اتاق روبه رویی! خواب از سرم پرید کلا... 

یادمه اون زمان هر وقت از حموم میومدم بیرون به خوبی نگاه خیره احساس میکردم و چقدر حس مزخرفی بود... رفتم پیش دعانویس اخر و گفت کارایی رو انجام بدم، منم دادم و خداروشکر شرشون کم شد... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم تو یه خونه قدیمی بودیم قشنگ رد شد رفت تو دیوار زد لباسارو انداخت همرو چوب لباسی بود خودشم شکل ادم داشت فقط مثل یه دود بود خودش مثل سایه بود نه اینکه رو دیوار باشه فقط خودش سایه بود

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
چاکرای ششمو دستکاری کردم این درحالی بود که چاکرا های قبلیم پاکسازی نشده بودن (باید حتما میشدن) و دیگ ...

وای دقیقا منم همینو دیدم امه برای من قدش هم قد خودم بود و سیاه بی رنگ بدون اجزای صورت و شکل انسان داشت

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
وای دقیقا منم همینو دیدم امه برای من قدش هم قد خودم بود و سیاه بی رنگ بدون اجزای صورت و شکل انسان دا ...

وای اره خودشه

من شنیدم میتونن خودشونو به هر شکلی در بیارن... 

ولی تجربه وحشتناکی بود خدایی😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵