2777
2789
عنوان

دوقلوهای رونالو از جورجینا هستن

134 بازدید | 14 پست

گوگل نوشته بود که جونیور مادرش مشخص نیست دوقلوها از رحم اجاره ای ان و موفره هم که شبیه پدرشه جورجینا به دنیا اورده ویه نی نی . اگه دقت کرده باشین  دختره موصافه خیلی شبیه جورجیناست و همش بغلشه خب چرا باید بچه بکی دیگه رو اینقد محبت کنه یعنی از تخمک خودشه یا رونالدو ویه زن دیگه؟

جورجی سه تا بچه اورده یکیش مرده فک کنم به پسرش مرد اسمش انجل بوده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از کجا میدونی

تتو گوگل خوندم فقط پسرش از جورجینا نیست بقیه اشون همش تخمکش مال اونه و رحم اجاره ای یه چند تا شونم خودش اورده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم فکر میکردم دوقلوها از تخمک جورجینا هستن فقط رحمش اجاره ایه ، اخه هم شبیهشن هم خیلی بهش وابسته ن و بغلشون میگرفت بیشتر از مو فره ..

ولی هوش مصنوعی گفت نه از یه زن ناشناسع :/