2777
2789

به غیر از میوه و آجیل و شیر و اینا دیگه چه تنقلات و میان وعده هایی خوبه و جدیده که بخورم تازگیا خیلی ولع شیرینی و فست فود میکنم و کلی خوردم تو‌این چند ماه ، و هر بار بعد خوردنش یا عذاب وجدان میگیرم یا با خودم میگم دیگه نمیخورم همین یه بار بود اما خب چیکار کنم عاشق این دوتا چیزم 

چیزای کم ضرر تر و کم کالری تر معرفی کنین ولی بدمزه نباشه همش دلم میخواد چیزای خوشمزه بخورم 

مثلا الان داشتم عکس پودینگ و کرم کارامل و کاستارد اینا میدیدم با اینکه تا حالا مزه شونو نچشیدم حس میکردم خیلی خوشمزه ان و دلم میخواست امتحان کنم 

حس میکنم مقاومت به انسولین هم پیدا کردم چون گردنم خیلی تیره شده ، وزنمم زیاده شاید الان ۹۰ کیلو شده باشم قبل بارداری ۸۴ بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت من قند بارداری دارم هیچی جرات ندارم بخورم

نمیدونم منم ممکنه داشته باشم هنوز آزمایش گلوکز ندادم ولی خودم حس میکنم قندم بالاست آخه قبل بارداری هم ناشتا نزدیک ۱۰۰ بود منم که عاشق شیرینی جات ولی خدایی تو این چند ماه یکی دو روز پیش فقط زیاد شیرینی خوردم وگرنه نمیخریدیم 

نخور عزیزمخیلی خطرناکهمن خودم تجربه قند در بارداریو دارم میگم شده خودتو زندانی کنی تو ی اتاق نخور

خب میگم دیگه اگه کسی بلده پیشنهاد خوراکی های جدید و بدون قند بده واقعا به دردم میخوره 

عزیزم فست فود سمه واسه جنینت...نخور گناه داره

سعی کن اصلا تو گوشی هم غذا و شیرینی جات نبینی ک دلت نخواد

من خودم قندم و وزنم پایین بود و همش شیرینی میخوردم اما فست فود و نوشابه و ادویه و اینا نمیخوردم

الان فصل گردو و پسته خامه، ک خیلی هم خوشمزه ساینا رو بگیرخلوا یا کیک با شیره انگور خوبهتوپک خرمایی خ ...

آره عزیزم راست میگی گردو سبز خیلی دوست دارم باید بگم شوهرم بخره 

حلوا نمیتونم درست کنم با شیره یعنی بلد نیستم یه بار درست کردم خیلی سفت شد کیک هم که بدون همزن پف نمیکنه میمونه سر دل آدم 

چیزای ترش اصلا دوس ندارم قبل بارداری هم دوس نداشتم مگر اینکه لواشکش یکم شیرین باشه مثلا لواشک زرد آلو باشه 

آره عزیزم راست میگی گردو سبز خیلی دوست دارم باید بگم شوهرم بخره حلوا نمیتونم درست کنم با شیره یعنی ب ...

حلوای شیره خیلی راحته اتفاقا

لواشک اگه دوست داری بخوری میتونی با سیب ترکیب کنی، شیرین تر میشع

من نون تست و‌کره بادام زمینی و مربای توت فرنگی میخورم

وای من اصلا نمیتونم با مزه کره بادام زمینی کنار بیام انگار مزه خاک میده یا میچسبه به کل دهن آدم دهن خشک میشه نمیشه لقمه رو قورت داد ، از چه مارکی استفاده میکنی 

سمت مربا اینا که نرفتم میترسم خیلی شیرینن مخصوصا حاضری هاش 

کاهو عالیه کلا...  چون آبداره برای آب بدن و اینا

نون خشک شده...  هم محلیش هست

هم میتونی خودت خشک کنی(نون هایی رو خشک کن که سفت نشه دندونتو خراب کنه مثل تافتون. باید یچیزی مثل بخاری هم باشه که برشته بشه چون خودش که سفت میشه زیادی خشک میشه) 

انواع و اقسام دمنوش هایی که مجاز به استفاده هستی در بارداری....  هر کدوم رو اول باید چک کنی البته. من دمنوش به میخوردم بیشتر که اثر دارویی انچنانی ای نداشته باشه چون مصرف دمنوشم زیاد بود

تخم مرغ

ماستینه(ماست چکیده) 

البته سعی کن تو هیچی زیاده روی نکنی توی بارداری

راستی منم هوس دنبه کبابی میکردم گاهی 

فقط اونم سر اینکه یه خری پست اینستا گذاشته بود

منم نگفتم میخوام...(به دلایلی) 

و هی ادامه داشت و ادامه پیدا کرد

بخاطر همین هم دیگه تا اخر بارداری هی تو غذاها دنبال چربی و دنبه میکردم🤦‍♀️

بعضامریضن واقعا....  حالا ماه رمضون هم بود

منم نمیتونستم روزه بگیرم

پست خوراکی گذاشتنشون یه خانم باردار رو کلی اذیت کرد

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

وای من اصلا نمیتونم با مزه کره بادام زمینی کنار بیام انگار مزه خاک میده یا میچسبه به کل دهن آدم دهن ...

طبیعی از شمال گرفتم با مربا و موز خیلی عالی میشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40