2777
2789

خانوما کسی بوده بین شماها که وسواس شدید بیماری داشته باشه؟ مثلا دائم بدنشو چک کنه با هر علائمی بره دکتر ؟ 

من ۱ ساله که دچارشم😔 دائم تو سونوگرافیا سیتی اسکنا دکترا و آزمایشگاهاام هم خودم دارم نابود میشم هم خانوده ام مجردم و تازگیا ۲۶ سالم شده کلی تراپیست رفتم کلی روانکاو رفتم  دارو خوردم کتاب خوندم پادکست گوش دادم مقاله خوندم دراین مورد ولی اصلا کارساز نیست (ترسمم برای مرگ نیست برای زجر و عذابشه) 

میخوام بدونم کسی بوده به شدت من ؟ درمانی براش هست؟ واقعا عاجزم راهنماییم کنید😔💔

وای اره مدام تو آینه چک میکردم خودمو حتی با دوتا آینه پشت گوشمو میدیدم همش دست میزدم بدنم ببینم چیزی حس میکنم یانه

تو یه سال چندبار رفتم ام آر آی و سی تی اسکن و سونو

انقدر میرفتم الکی مطب دکترا ک همشون منو میشناختن 

مدامم علائم کوچیک بدنمو سرچ میزدم تو گوشی بدترین چیزارو میاورد و استرس میگرفتم😭خیلی عذاب کشیدم

آخرسر یه دکتر عمومی که خدا خیرش بده یه روز که حالم واقعا بد بود حس میکردم سرطان دارم بهم گفت مگه این همه سال که بدنتو چک نمیکردی سرطان گرفتی؟ تمام سلولای بدنت کارشونو بلدن و دارن درست انجام میدن ولی افکار تو باعث میشن انقدر بری در معرض اشعه قرار بگیری که واقعا مریض بشی بهم گفت دیگه اصلا هیچیو تو گوشی سرچ نکنم و هرچی تو بدنم میبینم باخودم بگم خب من استرس داشتم پس طبیعیه بدنم واکنش نشون داده یه چند روز که بهش محل نمیدم واقعاا از بین میره

ببخشید طولانی شد🌹

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

من یکسال اینجوری شده بودم. ببین عزیزم تهش چی میخاد باشه سرطان؟! نترس ازاین بیماری ازهرچی بترسی دورازجون سرت میاد. بهت بگم سرطانم ادم بگیره ۹۵درصد درمان داره ندیدی دوروبرت یه عالمه سرطانی ک درمان شده ان! فقط اسمش شاید ترسناک باشه. من ک انقدر فکرکردم ب این بیماری اخر مامانم گرفت 😐 خداروشکر خوب شداااا. ولی خب میگم ب چیزای خوب فکرکن 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره مدام تو آینه چک میکردم خودمو حتی با دوتا آینه پشت گوشمو میدیدم همش دست میزدم بدنم ببینم چیزی ...

مرسی عزیزم خیلی قشنگ گفتی دقیقا منم حال تورو دارم الان😭

خیلی حرفات آرومم کرد

من یکسال اینجوری شده بودم. ببین عزیزم تهش چی میخاد باشه سرطان؟! نترس ازاین بیماری ازهرچی بترسی دوراز ...

میخوام برم یوگا ثبت نام کنم که کمی ازین افکار دور شم😔💔

مرسی عزیزم خیلی قشنگ گفتی دقیقا منم حال تورو دارم الان😭خیلی حرفات آرومم کرد

مطمئن باش درست میشه فقط اصلا و اصلا سرچ نکن حتی بدترین چیزم تو بدنت دیدی با خودت بگو استرس داشتم بخاطر همونه چند روز صبر کن اصلا سرچ نکن میبینی که درست میشه

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
میخوام برم یوگا ثبت نام کنم که کمی ازین افکار دور شم😔💔

ورزش عالیه شبا قبل خواب مدیتیشن یا همون ذهن آگاهی عالیه

دمنوش گل گاو زبون هفته ای یکی دوبار بخور

کتاب شفای زندگی هم بگیر بخون تمریناتشو انجام بده

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4