2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسطه ی اول از ریز نمرات کتبی درسی علوم و ریاضی هر سه پایه که هفتم و هشتم ضریب ۱ و نهم ضریب ۳ هست برای تجربی محاسبه میشه .معدل در درجه بعدی و غیر مستقیم . ولی خوب معمولا دانش آموزان تجربی دانش آموزانی هستند که در اکثر دروس سرآمد و موفق هستند ولی در نهایت درس علوم و ریاضی تعیین کننده س

اگه از الان معدلت خوب نیس اشتباهه محضه من نهم معدلم 20 بود رفتم تجربی ولی وضع الانم ...

نه شرایط الانم با قبلم فرق میکنه من الان بیست یک سالمه و دنبال پیشرفتم اون زمان چهارده سالم بود و هیچی نمیدونستم

نه شرایط الانم با قبلم فرق میکنه من الان بیست یک سالمه و دنبال پیشرفتم اون زمان چهارده سالم بود و هی ...

اهاا

نمیدونم نظری ندارم 

چون مطالب سخت و سنگینه و رقابتم شدید نمیخام نا امیدت کنم ولی خب واقعیته

چون تلاش و پشتکار زیادی میخاد .اگه با همه شرایطش اوکیی که بسم الا

اهاانمیدونم نظری ندارم چون مطالب سخت و سنگینه و رقابتم شدید نمیخام نا امیدت کنم ولی خب واقعیتهچون تل ...

با همه چیخی اکی هستم من واقعا اون آدم هفت سال پیشم نیستم ولی از این میترسم راهی نباشه بتونم برم تجربی یعنی چیزی نیست به اسم ترمیم معدل؟ 

اهاانمیدونم نظری ندارم چون مطالب سخت و سنگینه و رقابتم شدید نمیخام نا امیدت کنم ولی خب واقعیتهچون تل ...

بعد ببین یادمه هفتم بد شدم هشتم بد شدم ولی نهم به خودم گفته باشم الان باید بالای نوزده بشی و شدم نوزده و سی و شش بازم نگرانم میشه تجربی برم یا نه