2777
2789

مشترک گرامی

بسته های فعال شما به شرح زیر می باشد:1.بسته اینترنت همراهی 60 روزه 10 گیگابایت تا ساعت 21:44:44 تاریخ 1404/07/24 برای شما معتبر است. حجم باقی مانده تا ساعت 22:52:40 تاریخ 1404/05/26، با احتساب تعرفه ترجیحی در ترافیک استفاده شده در سایت های داخلی منتخب، برابر با 10299 مگابایت است.شما بسته رزروی ندارید. پس از به پایان رسیدن این بسته در صورت فعال بودن سرویس تعرفه آزاد و نداشتن بسته فعال دیگر، مصرف اینترنت شما با نرخ تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.

هر کی بوده اگر بفهمه بهت پیام میده بعدش

دوستم زده کلا میگم نتش بین المللی نیست انگار چون هیچی باز نمیشه تنظیمات درست کردم چندبار گوشیو خاموش روشن کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.