2777
2789
عنوان

من یک هولم دوستان

132 بازدید | 8 پست

قبلا اینجوری نبودم

۱۸سالمه 

یجایی فروشنده ام از قصد دلم میخاد تایم شب بمونم که نیرو پسر زیاد هست و هی زل میزنم و اونا محل نمیدن یا مثلا دلم میخواد از کمبود محبت باهاشون حرف بزنم یا یکی که میبینم دلم میره ذوق میکنم

خاک تو سرم بعد یه آدمایی میان سمتم سم

من خیلی هولم خدا شفام بده 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

خدا شفا بده انشاالله اقتضای سنته

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هول

سلام خانم آقا محمد

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خدا شفا بده انشاالله اقتضای سنته

خخ انشالله 

سلام هول جان

(شوخی کردممممم

بابا برا سنمونه رو کامیار شغالم  کراش میزنیم🤣😭 خدایییییی کراشه😔🤣

مثلاااا الان این گربه های  اینستارم عاشق مرداشون شدم چه تیپای ورزشی دارننننن لعنتیااا💔🤣

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱