2777
2789

با یه پسری تازه اشنا شدم

اخلاقی بگم یعنی پرفکت خیلی احترام میزاره هرچی میگم یادش میمونه خیلی باادبه این این پسرای لاشی نیست ک تموم فکرو ذکرش رابطه ج باشه 

حال من براش مهمه 

ولی دوس داشتم قد بلندتر بود و چهرشم خوبه

و منطقه بالاشهرن و پولدار 

ی چیم میگم دعوام نکنید این اقا خیلی پسره خوبو باتربیته ولی تایپ من از اینا ک تتو دارن تیپ خلافکاری میزنن هست😂😐حالا اکسمم دقیقن همینه(یعنی بیتربیت دو عااالم بد خلق ولی چ کنم خوشم میاد ازش)

اونوقت کسی ک اینهمه احترامو با محبت جذبش نمیشم چ کنم

فقط بیاید از تجربتون  بگین با کی باشم بهتره؟

یکم نصیحتم کنید

این نیز میگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یه مدت با اکست بودی و اون خوب برخورد نکرده 

ولی به دلت نشسته 

عادت کردیم به سبک اون و رفتار مدل اون 

یه مدت با این باشی تف هم تو روی اکست نمیندازی 

هنوز عادت نکردی به این 

بنظرم به این پسره بگین برو لیاقتت از من بیشتره من دوست دارم با اراذل زندگی کنم نه زندگی خوب و شیک

نه اتفاقا 

با این باشه به این مدل هم عادت می‌کنه 

خودم تجربه کردم 

تازه اعتماد به نفس ب دست میاری یاد میگیری برا خودت ارزش قایل بشی و کسی بهت بی احترامی کرد دکمشو زود برنی

بنظرم به این پسره بگین برو لیاقتت از من بیشتره من دوست دارم با اراذل زندگی کنم نه زندگی خوب و شیک

اخخخخخخخ دقیقن😂بیا بزن تو سرم چرا من اینجوریم

این نیز میگذرد...
نه اتفاقا با این باشه به این مدل هم عادت می‌کنه خودم تجربه کردم تازه اعتماد به نفس ب دست میاری یاد م ...

دارم تیکه میندازم، ادما یاد گرفتن به کسایی که بهشون احترام میزارن دوری کنن و کسایی که توف هم نمیکنن تو صورتشون جذب شن

اخخخخخخخ دقیقن😂بیا بزن تو سرم چرا من اینجوریم

چون فکر میکنی همه چی تفننیه

تا حالا ندیدی دوست پسر اراذل چطوری ابرو دختره رو برده

یا فیلماش رو پخش کرده یا عکساش رو

ندیدی فکر میکنی همه چی باحاله