2777
2789
عنوان

چرا زندایی ها انقدر فتنه ن

109 بازدید | 7 پست

یکیشون و بچه هاش وااااای روانیم کردننن دوتا بچه داره بچه نیستن که خرچه نننن

یعنی نگم براتون انقدر تیکه میندازه الکی به همه چی میخنده فوضوله تو همه کار دخالت میکنه خودشو جا میکنه الکی و... بخدا عقده داره

اینجوریه که بچه هاشو یک هفته میندازه گردن مامانبزرگ بیچارم خودش و آقایی میرن عشق و حال🗿🗿🗿

اونیکی زندایی هم که واویلا.. دایی من ۱۵۰ هزار تومن منو یه بیمه ای کرد بعد استفاده نشد برگشت به خنده گفت آخه پووول دادیییم😐 مگه از جیب تو رفته که جوش میزنی اخه ۱۵۰ تومن پوله🗿 اینهمه بچه شو ما اینور اونور بردیم واقعا نمک نشناسن 

خدایا کاش میشد یه دعوا بندازم وسط باهاشون قطع رابطه کنیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت گناه داره از داداشش دور میشهاما من زندایی خوبیم بچه های خواهرشوهرم عاشق منم کلی باهام حال میک ...

منم پسر خواهر شوهرم با اینکه دوسال از من بزرگترها اما با همدیگه خیلی خوبیم بقیشون هم که بچه هستن 

💚🌱

مامانت گناه داره از داداشش دور میشهاما من زندایی خوبیم بچه های خواهرشوهرم عاشق منم کلی باهام حال میک ...

اره خب بالاخره تو هر قشر و خانواده ای قطعا آدم خوب هست