2777
2789

چرا قبل رفتنتون تاپیک نمیزنید؟الان بگیم بده ؟خوبه؟دیگه تموم شده دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حسی زد ؟ عکس گرفت؟ به دندانپزشک گفتی بارداری؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
یعنی چیزیش شده؟

تو بارداری مخصوصا سه ماه اول بهتره بی حسی زده نشه... اگه هم قرار هست عکس گرفته بشه از یه محافظ برای خانم باردار استفاده میشه

عزیزم الان دیگه نگران نباش اوایل حاملگی معمولا این موارد پیش میاد خواهر منم اوایل بارداری که هنوز نمیدونست رفته بود عکس گرفته بود و دندون پر کرده بود و بعدش آنتی بیوتیک هم مصرف کرد ... اما خدا رو شکر مشکلی برای جنین پیش نیومد... نگران نباش چون نگرانی بیشتر واسه جنین ضرر دار

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊