2777
2789
عنوان

اونایی که تو افزایش وزن سر رشته دارن بیااااان

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 43 پست
مرسی عزیزمراستی اون مگارنج ک گفتم داروخانه ای هستشا

پس بگیر فکر کردم عطاری میفروشه از بس دیدم فک و فامیل زخم خوردن از عطاری بجز ادویه چیز دیگه ازشون نمیگیرم😂

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رونم و باسنم تغییر میکنه چاق ک بشم

پس امتحان کن پودر TBM قوطی اش رنگش عسلی با سبز و بنفش سرچ کن اونم تعریفشو خیلی شنیدم هنوز امتحان نکردم

حالا من جذب دارم اما اشتهام بده 

یه راه حل برام جواب داد 

بعد کلی قرص و دارو که هیچ کدوم جواب نداد این روش طبیعی که دکتر کرمانی بهم گفتو جدی گرفتم و انجام دادم 

کافیه هر وعده که غذا میخوره بعدش 5دونه خرما بخوری یا بیشتر بعدشم دو لیوان اب بخور 

هر چاق میشی هم معدت گشاد میشه من خودم صورتم داره تپل میشه اولین باره اینجور شدمه یکم جوش میزنی ولی 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
جدیبزار تحقیق کنم

اصلا دیگه دارو نخور 

باعث استپ وزنی میشه

قرص کالری نداره 

پس بی فایدس و داره کلیه تو از کار میندازه تا اب تو بدنت جمع بشه و حس کنی چاقشدی 

به محض قطع کردنتش کلیه هات وضعشون خوب میشه و دوباره اون اب از بدنت خارج میشه 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
حالا من جذب دارم اما اشتهام بده یه راه حل برام جواب داد بعد کلی قرص و دارو که هیچ کدوم جواب نداد این ...

وای من اصلا گرمی بهم نمیسازه 

ی مدت خرما و کره بادوم زمینی و اینا میخوردم

صورتم با جوش شده یکی،وحشتناک شدم

از ام وی راضی هستی ؟

والا من افزایش وزن داشتم نمیدونم از قرص مخمر آبجو بود یا وی ام ولی مخمر معده ام رو خیلی اذیت کرد میخوام این پودر رو دوباره امتحان کنم شیرخشک فست میل هم میگفتن چاق کننده اس داروخانه داره