2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رفیق بازه 😭😭😭😭

172 بازدید | 10 پست

شوهرم خیلی خیلی خیلی رفیق بازه در حدی که 9کا فالور داره از رفیق هاش شبا میره با دوستاش چکار کنم 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

مرد رفیق باز رو باید راش ندی توخونه اه اه بدم میاد 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچیزی بگم تضمینی.. دوستاش اگه زن دارن رفت وامد خانوادگی راه بندازین بهتون قول میدم یه دوماه بیشتر دووم نیاره رابطه هاتون دوسیتیاشونم خراب میشه 🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اون میره پیش زن دومش رفیق کجا بچد نصف شب😐

🤣🤣😂😂  نگو اسی الان اینجاس

من شوهرم قبل ازدواج رفیق باز بود

الان دیگه به هیچکدوم رو نمیده

حتی با یکی که صمیمی بود هم ارتباطش محدود کرده چون هی میگفت بیا بریم فلان حا عرق بخوریم واینا 

الان فقط  با دو تا دوستاش صمیمیه اونا هم رفیق باشگاهش و از 10 سالگی دوستن

من قبل ازدواج بهش گفته بودم از رفیق بازی بیزارم تو این و نگفته بودی

🤍✨️Hala Madrid