2777
2789

من ۴ سال پیش  خیلی از پسرای چشم ابرو مشکلیه هیکلیی سیکس پک دار خوشم میومد وکلا چیز دیگ ای به چشمم نمیومد تا اینک باهاش اشنا شدم اون به پسر لاغر ولی قد بلند چشم ابی با موهای بور فرفری بود که اصلا چیزی نبود من دوسش داشته باشم ولی یهو یجور دلم رفت و عشق اتفاق افتاد که سلول به سلول من مینشستن به ستایش کردن زیباییه چهرش و هر روز بیشتر عاشقش میشدم 

دوسداشتم تک تک سلولام دورش بچرخن و فداش بشن من تک تک سلولاشو دوسداشتم دیگ ظاهرش برتم مهم نبود فقط اون بود ک به چشمم میومد وجودم وجودشو میپرستیدو روزی هزار بار از خدا شکر میکردم ک اونو دارم سلول هامو مثل یه حباب تصور میکردم ک وقتی میدیدمش  موقع دیدنش میترکیدن از خوشحالی و ذوق.....

میدونید عشق حس قشنگیه حس زیباییه ولی وقتی به ثمر بشینه متاسفانه تموم شد رابطمون اون رفت یکساله تنهام و کسی ب چشمم نمیاد ۳ سال باهم بودیمو بهترین روزای عمرم ساخته شدن(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

نگو ک جدا شدین نگوووو

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه رسیدم ب اخرش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اخرش گفتم شدیم(:

سر چیییی اقا😭😭😭😭

چرا رفت اگه همه چی خوب بود

نمیخام بهش فک کنم 

فقط بدون خیانت نبود 

ادم منطقی ای بود ....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
همه چیز تموم میشه ):مهم اینه ک این حس خوبو تجربه کردی برات خوشحالم

فداتشم ولی حس بعد رفتنش اینقد سخته درد نبودش اینقد سخته  همیشه درد داری(:  هییی

نمیخام بهش فک کنم فقط بدون خیانت نبود ادم منطقی ای بود ....

اتفاقا بهش فکر کن

چون وقتی الکی فقط به خوبی طرفت فکر کنی نه میتونی حست و کم کنی نه اجازه میدی به خودت که ادمای جدید بیان تو زندگیت

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.