2777
2789

خواهش میکنم حیلی مهمه نزارید ازدواج کنم بدبخت بشم

برید بردارانه من نمیشناسم شمارو بزنید تو نظرسنجی پست قبلی خواهش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند احتمال می‌تونه باشه یا خواهر تو هم بهش حس داره و درموردش کنجکاوه یا با هم رابطه دارن یا خواهر تو مشکلی ندارد و این مردک پفیوز هیز و کثیفه به هر حال بکش کنار و خودتو نجات بده کاملا مشخصه داره چه غلطی میکنه

ببین خیلی برات ناراحت شدم لطفا ازین آدم فاصله بگیر خواهش میکنم

دارم میمیرم  حالم بده تازه بهش گفتم بریم مشاوره تا اونوقت نمی‌خوام حرف بزنم گفت نمیخام بیام یا حرف بزن یا نه بعدم پیام داد اصن نمیام مشاوره 

دارم میمیرم حالم بده تازه بهش گفتم بریم مشاوره تا اونوقت نمی‌خوام حرف بزنم گفت نمیخام بیام یا حرف ب ...

تو با این چیزایی که گفتی نیاز به مشاوره رفتن داری مگه ؟! بکش بیرون برو برای اینکه ازی مردک خلاص بشی مشاوره بگیر و به آرامش خودت اهمیت بده رفتاراش نرمال نیست

تو با این چیزایی که گفتی نیاز به مشاوره رفتن داری مگه ؟! بکش بیرون برو برای اینکه ازی مردک خلاص بشی ...

ببین من خیلی حساس وکمی منفی نگرم نمی‌خوام با احساس خودم تصمیم بگیرم که تاپیک زدم چون شاید منفی فکر کنم میخوام مشاوره هم بزم بعدش تصمیم قطعی اما قلبم میمیره:)

فکر میکنی خیانت کاره یا هیز یا من حساس زیادی

گلم هر زنی باید حساسیت از خودش نشون بده بعضیا که شوهر دارن خواهرای خانمشونو میبینن انگار ازخود بی خود میشن  چند مورد داشتیم تو نی نی سایت 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم