2777
2789

وای خانوما از یجا فاال کلی گرفتم انگار موکل داشت طرف. بهم گفت براتون طلسم نوشته شده و خطر جدی هست روی یکی از اعضای خانواده. حتی خدایی نکرده... 

گفت باید بدید حتما باطل کنن . از خودش پرسیدم گفت 10 تومن میگیره 

چیکار کنم وای

آخه میدونید از چی ترسیدم. قبلا دوستام ازش فاال گرفتن هرچی میگه درست درمیاد تقریبا

شما بودید چی کار میکردید😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باور کردی ی درصد فکر کن با دوستت دست ب یکی کرده اطلاعات ات رو بهش گفته پولم ی درصدی ب اون میده

دوستم همچین آدمی نیست مطمئنم 

آخه چیزای دیگه ای که گفت درست بود واقعا سر اون ترسیدم

ده تومن الکی میگه ، طرف ما یه دعانویس سید بود اون میگفت اونایی که پول زیاد میخان کلاهبردارن

قیمت باطل کردن برای کسی که واقعیه و کلاه بردار نیست بالای صد تومن نیست اصلا نمیدونم چرا دعا نویسای کلاه بردار زیاد شدن😂

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

بابا مسخره نکن ترسیدم خداییگفت حتی ممکنه مرگ

من مشکلات ماورایی داشتم و اصلا با دعا نویس مخالفم همیشه همیشه همیشه همیشهههعععع دوستم خیلی اصرار کرد بریم گفتم دعا نمیخوام فقط سرکتاب بردار برداشت همه چیز رو درست گفت و گفت تو میمیری اخرش بذار بیام خونتون پاکسازی کنم  😐😂

گفتم اصلا گفت خطرناکه گفتم میدونم ولی اصلا من هیچ دعایی نمیگیرم رفتم یجا ۳٠ هزار تومن گرفت و مشکل تموم شد 😂

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

قیمت باطل کردن برای کسی که واقعیه و کلاه بردار نیست بالای صد تومن نیست اصلا نمیدونم چرا دعا نویسای ک ...

گفت طلسمت خیلی سنگینه گوسفند قربونی کردن میخواد اونم حساب کرده با همه هزینه ها شده 10😐😐😐