2777
2789
عنوان

نظرتون واسم مهمه لطفاً

104 بازدید | 13 پست

ما سه تا دوست هستیم خیلی جاها باهم رفتیم بیرون و پارک بچها مونو می‌بردیم چند وقتی هست که اون دوتا بدون اینکه به من بگن خونه هم رفتم و اینا 

امشب یکیشون زنگ زد به من بیا پارک من رفتم و اونم تعریف کرد که آره چندبار اون دوستمون اومده خونم همش هم می‌گفت به من توکه نمیای بابا 

درحالی که اصلا به من تعارف هم نزده تا حالا 

منم گفتم چرا میگفتی میومدم 

بعدا فهمیدم دلیل امشب پارک بیا هم اینکه به دوست من میخواد چیزی بفروشه اونو آورده بده من که منم نگرفتم ازش

نظرتون چیه راجع به این آدم 

دوستی مو باهاش ادامه بدم یا خیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه دوستی ها از دو نفر ک بیشتر شد باعث اختلاف میشه به جفتشون پیام بده بگو ناراحتی ک دعوتت نکردن

شوهرم میگه اونا خواسته این کارو کردن و میدونن که ناراحتت کردن دیگه بهشون محل نذار بذار بترکن

آره الان واقعا ناراحت شدم و نمی‌دونم راه درست کدومه شوهرم میگه تو گدایی محبت می‌کنی الان ناراحتم

نباید جریان رو میگفتی به شوهرت

منم امروز صبح یکی از دوستام حالم رو بد کردم حتی تاپیک اخرم رو نگاه کنی هست 

ولی نگفتم به شوهرم 

یواش یواش قطع رابطه کن و دیگ اینجور چیزهارو نگو به شوهرت 

میدونی حس بدی میگیره شوهرت

😇

نباید جریان رو میگفتی به شوهرتمنم امروز صبح یکی از دوستام حالم رو بد کردم حتی تاپیک اخرم رو نگاه کنی ...

ااااا  توام دوستت ناراحتی برات درست کرد

چون خواهر ندارم راستش خیلی چیزا رو به شوهرم میگم و هرچی هم جواب میده درسته متاسفانه 

ولی آره نباید داخل ماجرا کنمش

ااااا توام دوستت ناراحتی برات درست کردچون خواهر ندارم راستش خیلی چیزا رو به شوهرم میگم و هرچی هم جو ...

اره عزیزم 

منم خواهر ندارم به مامانم میگم

خیلی چیز هارو بگو اشکال نداره منم میگم

ولی اونجاهایی ک دوستامون ناراحتمون کردن رو نگیم بهتره

😇

اره عزیزم منم خواهر ندارم به مامانم میگمخیلی چیز هارو بگو اشکال نداره منم میگمولی اونجاهایی ک دوستام ...

آره دقیقا منم زیاد از گفتن اینا راضی نیستم به شوهرم 

بنظرت آدم اصلا دوست نداشته باشه بهتره 

آره دقیقا منم زیاد از گفتن اینا راضی نیستم به شوهرم بنظرت آدم اصلا دوست نداشته باشه بهتره

ازه بابا من هیچ دوستی برای رفت امد ندارم 

فقط دوتا دوست صمیمی دارم ک هر ماهی یکبار باهم تلفنی صحبت میکنیم بیرون هم اصلا نمیرم باهاشون اعصابم خیلیییی راحتههه بخدا 

یا با مامانمم و مادر شوهرم میرم یا شوهرم یا تنها دوست هرگز

😇

ازه بابا من هیچ دوستی برای رفت امد ندارم فقط دوتا دوست صمیمی دارم ک هر ماهی یکبار باهم تلفنی صحبت می ...

راستش رو بخوای از اول هم شوهرم اینو می‌گفت که همه بخاطرع منافع خودشونن باهات همش میگفتم برو بابا تو آدم به دوری ها الان ولی کم کم دارم به حرفاش میرسم 

انگار خودتو بگیری واسه همه بهتره یخدا

راستش رو بخوای از اول هم شوهرم اینو می‌گفت که همه بخاطرع منافع خودشونن باهات همش میگفتم برو بابا تو ...

دقیقاااااا اصلاا اعصابت راحتره 

اگ بچه داری با اونها وقتت رو بگذرون هنر یادبگیر

😇

دقیقاااااا اصلاا اعصابت راحتره اگ بچه داری با اونها وقتت رو بگذرون هنر یادبگیر

بچه دارم ولی خب تمام وقت با اونم پیاده روی و ورزش و پارک ببرمش و خرید و اینا

گفتم آدم دوستم داشته باشه بد نیست 

کلا آدم برونگرا و خیلی اجتماعی م رفتار اینا خیلی بهم برخورد