2777
2789

توی اکثر مواقع حالتم عادیه،کاملا عادی.هر از گاهی به چیزای مسخره خندم میگیره در حد مرگ میخندم.از شدت خنده اشکم بند نمیاد.قوه تخیلم قویه،تو ذهنم یه چیزایی رو تصور میکنم بعد شدیدا میزنم زیر خنده.اونروز صبح زود پاشدم از خواب یه اتفاق مضخرفو تو ذهنم تصور کردم اونقد خندیدم که نگو،شوهرم همینجوری هنگ کرده بود.تنها باشم اشکال نداره کسی خنده هامو نمیینه اما پارسال رفته بودیم مسافرت با چند نفر که باهاشون رودروایسی داشتم،صبح پاشدیم از خواب صبحونه بخوریم من اونقد خندیدم داشتم میمردم.بنظرتون چیکار کنم مشکلم حل شه؟😔

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج‌کن دیگه خنده رخت برمینده

خواهر ازدواج کرپم دارم بچه دار میشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من بر عکس شما اصلا خندم نمیگیره هیچی واسم خنده دار نیست:/

حالا بخوام جدی باشم قشنگ جدی میشما ولی گاهی خیلی زیاد میخندم

ازدواج‌کن دیگه خنده رخت برمینده

اتفاقا از وقتی ازدواج کردم بدتر شدم😑