2777
2789

من باهاش کات کردم بهش گفتم عاشقت نبودم اونم بااین که باور کرده بود توی یک ماه ۱۰بار بهم پیام داد خداشاهده تا برگردم منم برگشتم رابطمون خوب بود بعدش خب من از قبلم تو رابطه بدبین بودم بهش تهمت زده بودم بازم بهش تهمت زدم ولی اون عکس و فیلم داد که ثابت کنه باهمکار مردشه بعدش بااینکه از دستم عصبی بود ولی بهم دوباره فرصت داد که با ارامش بشه منم گفتم حضوری ببینمت ولی چون کار داشت دوبار گفت هفته بعدی میبینمت روز تعیین نکرد اخرم گفت چهارشنبه ولی اونم کنسل کرد بعد گفت هر وقت شنبه هر ساعتی بگی میام ۴بارم عذر خواهی کرد هر بارم گفتم این رابطه رو میخوای قسم و ایه روح پدرشو قسم خورد که میخواد ولی من بازم باهاش دعوام شد اخر بهش گفتم هرزه که بهم گفت هیچ وقت فراموش نمیکنم حرفتو بعد کات کردم

بعدش چند روز دیگه دوستم رفت بهش پیام داد سوال درسی پرسید ازش اونم گفت چشم براتون میفرستم اینو ویس داد اخر ویسم یه صدای مثل زن اومد اون ویس دوستم برای من فرستاد منم رفتم بهش گفتم سلام خوبی سین کرد جواب نداد بعد گفتم نمیخوای جواب بدی اونم گفت من هرزه ام جوابی ندارم بعدش من گفتم از این به بعد ویس میدی به بغلیت بگو ساکت باشه اونم تمام چتای دوستم فرستاد بعدش من ویس فرستادم با خنده گفتم اینو یادت رفت اونم گفت مگه من منکرشدم اتفاقا وقتی فهمیدم کیه میدونستم ازطرف تویه منم گفتم اونو نمیگم اخرشو میگم بعد اونم گفت بهرصورت ممنونم ازیاداوریت بعدش من گفتم تو زندگیم به یه مرد اعتماد داشتم اونم تو بودی هر کاری برات کردم مثل اشک از چشمم افتادی اونم گفت خب افتادم دیگه تموم شد دیگه بحثی نداریم منم گفتم بله خداروشکر بعد اون گفت الحمدالله که راحت شدی منم گفتم فعلا اونی که پیشته رو راه بنداز صداش اخر ویس اومد آبروتو برد خدا بزرگه بقیه ام میرسن بعد اونم گفت خجالت بکش لعنت به معرفتت من خونه خواهرمم  بعد هم عکس از خونه ابجیش داد هم لوکیشن

الان سوالم اینه که چرا چتای دوستم فرستاد برام؟چرا تو همون حالت عصبانیت بازم عکس و لوکیشن خواهرشو داد بهم؟الان چند روزه به سوال درسی دوستمم گفته بود جواب میده جواب نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول اینکه براش مهمی دوم اینکه لطفاً رو خودت کار کن دارم دوستانه بهت میگم اینجوری واقعا نمیتونی ...

ممنونم واقعا از کمکتون

از کجا میدونین براش مهمم؟

بله میدونم واقعا رفتارم اشتباهه

دختر این همه سختگیری برا چیه؟؟؟ خب عکس از خونه خاهرش فرستاده که باور کنی خونه ی خاهرش هست، خیلی بی اعتمادی، اینطوری که نمیشه، اگه ازش چیزی دیدی، خیانت دیدی، خب کات کن، وگرنه اینهمه خودآزاری و دگر آزاری، خیلی اذیتت میکنه 

ممنونم واقعا از کمکتوناز کجا میدونین براش مهمم؟بله میدونم واقعا رفتارم اشتباهه

خب اگ براش مهم نبودی همون موقع ک گفتی سلام خوبی بلاکت میکرد چ برسه به فرستادن لوکیشن 

اگر دوسش داری با یک عذرخواهی درستش کن