دوستم آدم مذهبی نیست یعنی هست اما خیلی قوی نیست خیلی ضعیفه با یکی ازدواج کرد شوهرش گفت دیگه حق نداری ناخن بزاری باید چادر به پوشی لباست باز نباشه تا کمی موهاش میاد بیرون دعواش میکنه میگه آرایش 💄 💄 نمیکنی لباس جذب لی نمیپوشی روسری میپوشی موهات نیاد بیرون روسری نره پایین دوستم رفته خونه باباش گفته ما بدرد هم نمیخوریم هر روز دعوا داریم مهريه نمیخوام درخواست طلاق داده گفته ما بهم نمیخوریم باید یکی باشه مثل خودمون دیگه از موقعی که درخواست داده اون حرفای شوهرش ول کرده برگشته به قبل به نظر شما کار درستی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم تصمیم درستیه حتی اگه بازم برگردن دوباره همون اش و همون کاسه. روح خانوم به مرور فرسوده میشه افسرده میشن.بهتره تا بچه بی گناهی وسط نیومده جدا بشن.چون از دوتا دنیای مختلف هستن با عقاید متفاوت
اون موارد بالا که گفتی من همشون انجام میدم فقط قبلا چادری بودم ولی الان فقط تو مراسمی که عزا باشه میپوشم و راضیم و کلا شوهرم باهام کار نداره هیچوقت چیزی نگفته