2777
2789
عنوان

بچم یک سالشه راه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 56 پست
تازگیا خیلی کم کردم الان یاد گرفته نشسته دور خودش میچرخه

ببین پسر بزرگ من خیلی وابسته بود به روروئک حتی همون جا میخوابید ولی دیر تر اون دوتا بچه هام راه افتاد دخترم و پسر کوچیکم اصلا روروئک دوست نداشتن شاید یک ماه نشستن داخلش ولی هر دو زود راه افتادن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چرا ببری بخدا بچه من در عرض یک ماه هم چهار ودست پا یاد گرفت هم راه افتاد باهاش تاتی تاتی تمر ...

منم الان دستش و گرفتم راه میبرم یهو ول می‌کنم دو سه قدم میره جلو بعد انگار میترسه می‌خواد تند تند بره میوفته 

عزیزم قدیم ها بچه که زود حرف میزد یا زود دندون در می اورد میگفتن بچه از سر سبکه بچه ای هم که دیر راه میرفت میگفتن بچه از پا سنگین هست الان بچه من رود راه افتاد ولی دندون دیر دراورد کلمه هم تازه چند روزه میگه ۱۷ ماهش هست 

منم الان دستش و گرفتم راه میبرم یهو ول می‌کنم دو سه قدم میره جلو بعد انگار میترسه می‌خواد تند تند بر ...

خب خوبه دیگه طبیعی هست همینه دوتا قدم میره میخوره زمین میگم بچه من راه افتاد ولی نمی تونست بشینه بلند بشه باز راه بره میرفت دستش میداد به جایی بعد پامیشد دیگه دو سه هفته بعد اینکه راه افتاد بشین پاشو یاد گرفت 

بچه من تو ۱۵ ماهگی با این روش راه افتاد

یک اسباب بازی موزیکال جدید میدادم شوهرم روشن کنه اونور خونه. من دستاشو میگرفتم با کمک من میرفت میرفت جای باباش دوقدمی باباش ولش میکردم خودش میرفت.

باز اون اسباب بازی رو شوهرم میداد ب من اون اینکارو میکرد

کم  کم از وسط مسیر ولش میکردیم و خودش بدو بدو میومد سمت اسباب بازیه

منم الان دستش و گرفتم راه میبرم یهو ول می‌کنم دو سه قدم میره جلو بعد انگار میترسه می‌خواد تند تند بر ...

پسر منم به شدت از راه رفتن میترسید، ۱۶ ماهگی راه افتاد

واسه نشستن هم میترسید و ده ماهگی نشست، مینشست کامل و هی برمیگشت پشت سرشو نگاه میکرد ببینه من گرفتمش یا نه، میدید ولش کردم اونم خودشو ول میکرد 😅

واسه راه رفتن هم از ۱۳ ماهگی کامل میتونست راه بره ولی میترسید رهاش کنم، گاهی فقط انگشتم به آستین لباسش بود و فکر میکرد گرفتمش راه میرفت

یه روز عصر تو ۱۶ ماهگی نشوندمش و گفتم ببین مامان همه باید راه برن و پاشدم جلوش راه رفتم و گفتم عا عا عا عا من دارم راه میرم، به حالت شعر میگفتم

دو ساعت بعدش اومد گفت مامان عا عا عا عا و شروع کرد به راه رفتن بدون کمک 😂 

دور میزد و کلی راهو بدون افتادن میرفت

حس کردم بچه توام میترسه، 

پسر منم خیلی زود زبون بار کرد