2777
2789
عنوان

بچم یک سالشه راه نمیره

376 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها 

پسرم یک سال و نزدیک یک ماهشه ب شدت تنبله وقتی ک رو پام خوابه میشینه ولی وقتی رو زمین دراز کشیدست بلند نمیشه 

هنوز پا نمیشه و چهار دست و پا نمیره فقط هر موقع دلش بخواد با کمر و پاهاش خودشو میکشه رو زمین ک دکتر گف این خودش ی حالت سینه خیزه رو پام بشینه تو ماشین از صندلی میکیره بلند میشع یا مثلا رو پامه از میز میگیره بلند میشع قشنگ ده دقیقه ی ربع وایمیسه بازی میکنه شایدم بیشتر ولی انگار میترسه راه بره چون دستش و میگیرم قشنگ راه میره پاهاشم کامل رو زمین میزاره متخصص چند جا بردم پیش ارگو تراپیست بردم همه میگن سالمه چکاب کامل و عکس رنگی از لگن گرفتم سالمه دکتر ی شربت زینک داد گف اگ تا ی ماه دیگ راه نیوفتاد ببر مغزو اعصاب خیلی استرس دارم حالم بده همه ی هم شناس حداقل خودشون پا میشن چهار دیت و پا میکنن پسر من انگار ن انگار البته اینم بگم کلمه زیاد میگ عمه بابا مامان چیه کیه اینارو میگ بازی چام چام بزن قدش بازی میکنه کلاغ پر خیلی زرنگه نمی‌دونم چرا اینجوری میکنه با من 

بنظرتون چیکار کنم خیلیم باهاش تحرین میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.