2777
2789
عنوان

چطوری جواب خانواده شوهر را بدیم

148 بازدید | 14 پست

هر کدوم شون یک جوری فتنه ان، مادر شوهرم میشینه تو جمع متلک میندازه جلو جاری که من نتونم حرف بزنم، یا منت میذاره، جاریمم همش میخواد بگه من باهاشون خوبم، من از تو سرترم ، غیر مستقیم و با فتنه حرف میزنن ، چطوری جواب بدم که سوارم نشن؟

بنام خدا

جایی ک کسی رو مخم باشه نمیرم حتی خواهر مادره خودم باشن 

تمام 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا دیگه سوار شدن گلم 😐

کاری کن زودتر پیاده بشن 🫢🫢

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
مثلا چی میگن

مادر شوهر: اون سال رفتم خونه عروس براش غذا بردم، سرما خوردم ، این مثاله ها، مثال یک کاری کرده ، جلو جاریم بازگو می‌کنه که من فلان کارو کردم برات، یا اینکه این لطف و بهت کردم بعدش خودم مثال مریض شدم

با هرکی مثل خودش باش مجبور نیستی تحمل شون کنی

رابطه م باهاشون کمه و سرد برخورد میکنم میکنم اصلا باهاشون حرف نمیزنم، اما اینکه فتنه گره ، نمیتونم جلو جاری و کل خانواده شون جواب شو بدم

رابطه م باهاشون کمه و سرد برخورد میکنم میکنم اصلا باهاشون حرف نمیزنم، اما اینکه فتنه گره ، نمیتونم ج ...

باید تمرین کنیم که بتونیم جواب بدیم تا بعداً خودخوری نکنیم منم ساکت و آرومم ولی تصمیم گرفتم جواب بدم تا اینکه بیان مخ همسرمو‌ بخورم 

خدایا شکرت ...

بگو خوب مشخص داری میسوزی از اینکه کاری برات نکردم

🤣🤣🤣تازه نمیذارم پسرش براش کاری کنه ، از این میسوزه، خودش کاری برای ما نمیکنه فقط توقع داره جلوش خم بشیم، منم باج نمی‌دم ، چه براش بمیری چه براش ...، یکی هست براش