2777
2789
عنوان

اونایی که به عشقتون نرسیدید💔🕊️

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست

بله و مجددا هم با عشق ازدواج کردم 

و با اکسم که کات کردم هم تو زمانی که با هم بودیم واقعا به رشد هم کمک کردیم به عشق که اون زمان بین ما بود هم احترام میزارم و تمام شد الان مرحله دیگه ای از زندگی هستیم

عشق یه چیز یکبار مصرف و کالای فانتزی نیست یه مسیر زندگی هست ممکنه تو این مسیر یه مدت همراه کسی باشیم اصلا یه مدت اشتباه کنیم یه مدت تنها باشیم همین 

نرسیدن قشنگترهبرسی بهش با لگد میزنی به اون همه خیالای قشنگی که در موردش داشتی

نرسیدن چطوری میتونه قشنگ باشه آخه؟قلب آدم مچاله میشه

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد گذروندم که شبا نمیخوابیم فقط گریه بعد ازدواج کردم به مرور زمان از یادم رفت ولی هر دفعه به یا ...

پس درست میگن 

عشق هیچ وقت فراموش نمیشه

من نرسیدم 

برگردم عقب هم نمیخوام برسم

الان از زندگیم راضیم آرامش دارم 

اونم یه پسر مجرد و بیکار و... 

یه دلتنگی همیشه گوشه قلبم هست وقتایی ک آهنگ غمگین گوش میدم یادش میفتم

ولی حقیقتا خداروشکر میکنم ک همسرم از اون بهتره خداکنه قلبم هم بفهمه اینو و بیخیال شه 

اینقد سرم گرمه با زندگی و بچه ک اصلا یادش نمیفتم مگه این ک بشینم فکر کنم ک اونم حوصله ام نمیگیره

من نرسیدم برگردم عقب هم نمیخوام برسمالان از زندگیم راضیم آرامش دارم اونم یه پسر مجرد و بیکار و... یه ...

🥲همیشه یه گوشه از قلب ادم خالیه