2777
2789
عنوان

خیلی غبطه میخورم کسی ازدواج میکنه

209 بازدید | 21 پست

من هیچ کسی دوسم نداره هیچ خواستگاری نداشتم از پارسال 

گاهی میگم همون پارسالیه رو باید قبول میکردم شرایطش اوکی بود ولی میگفت زنو شوهر باید رفیق هم باشن تو باید پایه ی من باشی تیپ بزنی یجوری انگار ظاهر منو قبول نداشت

یکمم زود جوش بود رفتیم بیرون سر جای پارک سر یه نفر داد زد بعدم که اومد منو رسوند مامانم اومد دم ماشینش باهاش حرف بزنه از ماشین پیاده نشد

بنظرتون من با این شرایطی که زیاد خواستگار خوب ندارم سخت گرفتم که ردش کردم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کزدی من اصلا خاستگار نداشتم همش میگفتم میمونم خونه لاغر بودم بعد که چاق شدم به خودم میرسیدم ۲۷سالگی ازدواج کردم الانم ۳۸ سالمه الانم میگم کاش ۲۴ازدواج میکردم ولی قسمت 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

به گذشته ها فکر نکن منم اونقد خواستگار داشتم ولی همه بدرد نخور تازگیا از یکی خوشم اومده و رابطمون جدیه امیدوارم تو هم مرد زندگیتو پیدا کنی و به آرامش برسی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

اسی ربطی نداره ..انقدرا هستن تو جامعه ..شاغل ..زیبا ..خانواده تحصیلات خوب ولی ازدواج نکردن چون شرایط پبش نیومده

بعد میبینی ی دختر تو دهات پشت کوه که نمیدونست شهر چی چی هست یه ازدواج موفق کرده ..تقدیرت هنوز فرا نرسیده ..ربطی ب هیچی هم نداره ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲