2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

1268 بازدید | 55 پست

من با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم. مادر شوهرم ۷۵سالشه و تنهاست . بقیه بچه ها رفتن پی زندگی خودشون و شوهرم قبول کرده بمونه .به مقدار هم مادرش پول داشت تو بانک مدیریتشو به عهده گرفته اما هیچ استفاده ای برای خودمون نکرده و همش خرج مخارج خونه خودش میشه.

همه کارای خونه مادر شوهرم بامنه و فقط برای خواب و استراحت میریم واحد خودمون. تو تمام این سالها آنقدر خوبی کردم و ندیده گرفته شدم دلم از مادر شوهرم سیاه شده.خیلی سرد باهاش حرف میزنم اونم این موضوع رو بهونه کرده بود گویی منو پیش شوهرم می‌کنه شوهرمم میاد با من دعوا می‌کنه. شرایط جدایی هم ندارم امروز با شوهرم دعوا کردیم گفت با زبونتو درست میکنی یا میری خونه بابات. خونه پدرم کلی مشکل دارن

بعدشم شوهرم ذاتا خوبه اما نمی‌ذارم خانواده اش چیکار کنم بنظرتون الان با شوهرم قهریم

مقوله سختیه

بد بودن مادرشوهرت با تو سر چ مسائلیه قابل رفع نیس؟؟ 

من غرورم بده اگ شوهرم یه طرفه ب قاضی میرفت ترکش میکردم اما شما میگی شرایط نداری باید بمونی حلش کنی 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این شرایط تو قبول کردی ،الان با اوقات تلخی بدترش نکن اونم میگذره ،شما تنها میشی ،جز صبوری کاری از ...

اول ازدواج بهم نگفت با مادرشه

موقعی هم که قبول کرد بمونه کم سن بودم و فکر نمی‌کردم به مشکل بخوریم

مقوله سختیهبد بودن مادرشوهرت با تو سر چ مسائلیه قابل رفع نیس؟؟ من غرورم بده اگ شوهرم یه طرفه ب قاضی ...

قدر شناسه ،انتطاراتش بالاس، مثل هوو 

منم غرور دارم ولی بی پناهم

خب نرو خونه مادرشوهرت تمیز کن وظیفه شما نیست که فقط زبان مهربان داشته باش جا خدمت کردن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم زبون چرب و نرم حلال مشکلاته. برای کارای خونش به خودت فشار نیار  خودتو بزن به کمردرد و مریضی. ولی در عوض روی خوش داشته باش. حتی برای خونه خودت هم سنگ تمام نذار  که شوهرت باور کنه همینجوری پیش بری اوضاع آروم میشه درضمن اینو بدون طبق قانون جای تو فقط توی خونه خودته و هیچوقت شوهرت نمیتونه تورو از خونه بیرون کنه. ربطی ندارد که خونه پدرت در چه وضعی هستن. کلا از خونه خودت هیچ‌جا نرو چون حق خودته. 

بهش بگو سرد بودنم از بی اخلاقیم نیست من توان انجام کارهای دوتا خونه همزمان رو ندارم منم برا خودم هدف دارم میخواستم فلان دوره رو مجازی کلاس برم وقت نمیشه خب چیکار کنم وقتی خستم چطوری بگم بخندم و اینها

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اول ازدواج بهم نگفت با مادرشهموقعی هم که قبول کرد بمونه کم سن بودم و فکر نمی‌کردم به مشکل بخوریم

دیگه کار از کار گذشته ،پشیمونی فایده نداره ،کارای لازم بکن بدون تلخی و ناراحتی ،طوری که بگذره 

😐🤷🏻‍♀️
عزیزم زبون چرب و نرم حلال مشکلاته. برای کارای خونش به خودت فشار نیار خودتو بزن به کمردرد و مریضی. و ...

چطوری 

بخدا دلم باز نمیشه سلام بدم بهش

همش پشت سرم حرف میزنه

بهش بگو سرد بودنم از بی اخلاقیم نیست من توان انجام کارهای دوتا خونه همزمان رو ندارم منم برا خودم هدف ...

شوهرم درکم نمیکنه

میگی مگه چیکار می‌کنی غذا درست می‌کنی که برا خودتم می‌کنی

کلا دو ساعت پایینی

حس میکنم دیگه دوسم نداره