2777
2789
عنوان

دست چپم قسمت مچم درد میکنه

54 بازدید | 12 پست

سلام هفده سالم 

دست چپم قسمت مچ درد می‌کنه اول شونه هام و بازوم درد میکرد 

دو بارم دکتر قلب رفتم  یکی دو هفته پیش اکو و نوار دادم سالم بود همه چی گفت از استرس چون ی چند روز خیلی استرس کشیدم سر یه چیزی که حتی صبح تا شب نمی‌خوابیدم

بهم قرص پروپرانولول ده هم داد که بهم نساخت اصلا حالمو بدتر میکرد قطعش کردم گفت نخور خب

بهم قرص للوکساید پنج

اس سیتالوپرام ده 

اینارو داده برای استرسم 

بنظرتون واقعا دست دردم برای استرس اینا رو تازه شروع کردم آروم میشم باها

ش یعنی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار وارد نشده؟من رانندگی زیاد میکنم،یا کار یدی زیاد،از بازوم درد شدید به ساعد ومچ دست چپم میزنه،اتف ...

نمی‌دونم والا کار خونه میکنم یکم یهو اینجوری شدم ترسیدم هی ربطش میدم به قلب دیروز دکتر دعوام کرد دیگ گفت سالمی بابا عیب نزار رو خودت نامه میدم بری پیش روانپزشک اصلا 

انقد ت گوگل سرچ کردم به چیزایی آورد ریختم بهم اصلا

نمی‌دونم والا کار خونه میکنم یکم یهو اینجوری شدم ترسیدم هی ربطش میدم به قلب دیروز دکتر دعوام کرد دیگ ...

بجاش یه آم ار آی از گردنت بده،شاید دیسک گردن خفیف داری وانجام امور خونه فشار میاره به دستت،یا عصبا دستت مشکل داره،خلاصه پیش دکتر ارتوپد یا جراح اعصاب وستون فقرات برو،حتما که نباید قلبت باشه

قرصایی که بهم داده بنظرتون خوبه؟چون آرامبخش و مال اعصاب ولی دوزش کمه اس سیتالوپرام که نصفش میخورم رو ...

ممکنه از اعصابت نباشه،چکاب کامل بده اگه دردش ادیتت میکنه،من لرزش دست داشتم و ردانم بهم ریخته ،خیر ندیده دکترا دائم بهم ارامبخش میدادن که از اعصابه،ولی فایده هم نداشت،اخر یه دکتر تشخیص داد،تیرویید پرکار شدید دارم،وبا دارو تیرویید خوب شدم،دکترا یجی یاد گرفتن،از اعصابته

بجاش یه آم ار آی از گردنت بده،شاید دیسک گردن خفیف داری وانجام امور خونه فشار میاره به دستت،یا عصبا د ...

انقد این چند روز پول اکو و دارو دادیم جرعت نمیکنم دیگ اسم دکتر بیارم یک چند روز بگذره ببینم چطور میشم شاید همش مال استرس قرصا اگر بهم اثر کرد خوب شدم که هیچ اگر نه دیگ بهشون میگم 

انقد این چند روز پول اکو و دارو دادیم جرعت نمیکنم دیگ اسم دکتر بیارم یک چند روز بگذره ببینم چطور میش ...

برو متخصص داخلی،نگو از فلان چیزه،فقط علت ازردگی خاطرت بگو،چکابا لازمانجامبشه،بعد ارجاع میده

ممکنه از اعصابت نباشه،چکاب کامل بده اگه دردش ادیتت میکنه،من لرزش دست داشتم و ردانم بهم ریخته ،خیر ند ...

اتفاقا اولش که پیشش رفتم گفت شاید مال تیروئیید یا کم خونی باشه چکاپ کامل دادم دیروز

نشونش دادم گفت کبد و کلیه و تیرویید همه چیت عالیه همین مال استریت قیافت مشخص چجوری