2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعضی وقتا فکر میکنم که دهه هشتادیا دیدن دهه قبل زود ازدواج کردن اینا نکردن 

الان اواخر همین دهه دارن بر عکس عمل میکنن 

هرکی نگاه اطرافیان میکنه و میگه اینا بدبخت شدن زود ازدواج کردن یا ازدواج نکردن و بعدش جور نشده براشون اینا بر عکس عمل کردن

البته این نظر منه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

یکمدت بود سن ازدواج خیلی اومده بود پایین الان کلا ازدواج دیگه نیست اصلا هیچ ازدواجی نمیبینم اطراف من ...

والا سمت ما ۴۰ ساله ها هنوز میگن ما واسه ازدواجمون زوده اینجا همه ۱۵ سالگی شوهر میکنن

کاربری واسه دو نفره
نیست واقعاالان دوساله عروسی دعوت نشدم

قبلا من تو اتوبان همت تهران هر جمعه حداقل دو سه تا ماشین عروس میدیدم الان ماهی یکدونه ماشین عروس نمیبینم تو تهران 

والا منم سه سال پیش آخرین عروسی بود که رفتم 

حالا من تهرانم از بقیه شهرها خیلی خبر ندارم اما تو تهران هر خانواده ای رو نگاه میکنی دوتا بچه مجرد سی به بالا داره که ازدواج هم نمیکنند 

جالبه چند تایی هم مثل ما قبلا ازدواج کردن بچه نمیارن 

قبلا من تو اتوبان همت تهران هر جمعه حداقل دو سه تا ماشین عروس میدیدم الان ماهی یکدونه ماشین عروس نمی ...

دقیقا منم اخرین عروسی که رفتم یادم نیس

حق دارن بخوان ازدواج نکنند تو این وضع گرونی

ادم خرج خودشم به زور در میاره

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

یعنی چی

فرض کن من یه دختر 15ساله هستم که یه خواهر 37ساله دارم. من میبینم که خواهرم 14سالگی ازدواج کرده و سختی های زندگیش توی چشمم خیلی بزرگه بعد منه 14ساله تصمیم میگیرم برم درس بخونم یا دیر تر ازدواج کنم 

منه 14ساله درس خوندم و ازدواج هم نکردم و مثلا احساس خوشبختی ندارمو و از سینگلی مینالم 

بچه همون خواهرم یا دختر خالم یا بچه همسایه که منه مثلا 26ساله رو میبینه که از مجرد بودن خیری ندیدم تصمیم میگیره زود تر ازدواج کنه 

البته این فقط یک فرضیه هست که مال منه! 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”