2777
2789

چند روز پیش که خونه تنها بودم

دخترعموی بابام با دوستش خیلی یهویی و سرزده میان خونمون

من تاحالا با این دختر عمو مستقیم هم کلام نشدم

ولی خب اون روز چون میزبان بودم مثلا، شروع کردیم صحبت کردن( البته دختر عمو خودش برونگرا و خوش انرژی بود)

اون دوستش هم وسطا به خودم و وقتایی که  مثلا حواسم نبود خطاب به دختر عموی بابا ازم تعریف میکرد

از اون قضیه تقریبا یک هفته میگذره و من هنوز احساس میکنم‌ زیباتر از قبلمم

اجزای چهرمو قشنگ تر از قبل میبینم

کاش خدا هر چند وقت یبار

یکی از این دوستای دختر عموی بابا سر راه آدم قرار بده🥰

من مستقیم از کسی تعریف می کنم زشته؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره واقعا ما آدما به تایید شدن نیاز داریم تا حدودی  

ولی اگر انرژی منفی میداد جای یک هفته ۳ هفته باید میگذشت تا ناراحتیش از بین بره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستقیم از کسی تعریف می کنم زشته؟؟

خوشحال میشن ادما

حتی حدیث داریم که اگه نسبت به کسی  احساس محبتی داری

اونو به این احساست آگاه کن و در جریان بذارش

خیلی خوبه داشتن همچین شخصیتی

همینطوره بعضیا خیلی حس خوب بهت میدن.منم این حس رو تجربه کردم وسط یک عالمه بی توجهی اطرافیان.عجیبتر اینکه یک نفر بهم گفت چه پا قدم خوبی داری از وقتی باهات آشنا شدم خوشی از و دیوار واسم می‌باره و باعث حال خوبمی😌هنوزم بعد سالها جدایی ازش موقع افسردگی این حرفشو برای خودم یادآوری میکنم.میشه دلگرمیم.☺️ آهان عجیبش اینکه از همون موقع که اون شخص اون حرفو بهم گفت برای همه خوشبیاری میارم. اینقدر تکرار شده که اطرافیان همه دیگه متوجه شدن.مثلا میگن یک کوچولو نوک موها مونو بزن دستت خیلی خوبه. یا اتفاقی خونه مادربزرگم رفتم بعدش واسه خاله هام خواستگار اومد و ازدواجشونم سر میگرفت .می‌خوام بگم ببین قدرت کلماتو. وگرنه من خدای نکرده از خودم تعریف نمیکنم

خوشحال میشن ادماحتی حدیث داریم که اگه نسبت به کسی احساس محبتی داریاونو به این احساست آگاه کن و در ج ...

من از کوچک ترین چیزی خوشم بیاد میگم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹