2777
2789
عنوان

سقف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست
اگه اون ۵ سال اضاف شه تاهل و بچه هم ۳ سال ۸سال ۲۴با ۸ میشه ۳۲ ولی شما ۳۵ هستی فرهنگیان نمیشه

نه آزمون استخدامی میخواستم بدونم ۸سال و اضافه میکنم یعنی متاهلی هم در نظر میگیرم یا فقط یکیشون حساب میکنن...یعنی متاهلی+سهمیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه های ۲۵ سقف سنی ندارن برا شرکت در آزمون استخدامی فک کنم

البته برادر عزیزم جوان ومجرد بود که شهید شد۲۱سالش بود 😔نوشته اگر مجرد باشد برادر شهید سهمیه فرزند حساب میشود 

الان میگن با سهمیه اصن سقف سنی ندارنخب چرااا مگه خونشون رنگین تره؟؟میفهمم چی میگید متاسفانه الان همه ...

من سال ۹۴ مرحله اول استخدامی بانک قبول شدم رفتم مصاحبه. بعد اعلام کردن با احتساب سهمیه بقیه من نفر سوم شدم و دو نفر نیاز دارن. من شدم زخیره و اعلام کردن تا قبل از برگزاری آزمون بعدی, درصورت نیاز من استخدام میشم. بعد یه مدت متوجه شدم یه نیرو گرفتن. ۱۰۰۰ کیلومتر رفتم دفتر مرکزی بانک تجارت تهران برا اعتراض.‌گفتن به ما اعلام کردن به نیرو از خانواده شهدا معرفی کنین. من راضی نیستم.

زمان جنگ مشخص شد گزینش ها و سخت گیری ها چقدر فایده داشتن 

من سال ۹۴ مرحله اول استخدامی بانک قبول شدم رفتم مصاحبه. بعد اعلام کردن با احتساب سهمیه بقیه من نفر س ...

چقد زوور دارهههه جدی 

درسته که خانواده شهیدن اذیت شدن ولی جور دیگه جبران بشه براشون چه ربطی به استخدام و دانشگاه رفتن داره؟

البته برادر عزیزم جوان ومجرد بود که شهید شد۲۱سالش بود 😔نوشته اگر مجرد باشد برادر شهید سهمیه فرزند ح ...

اخی عزیزم🥲

من دختر شهید میشناسم سقف سنی نداش فکر کنم برا همون گفتم

🌙✨️

من سال ۹۴ مرحله اول استخدامی بانک قبول شدم رفتم مصاحبه. بعد اعلام کردن با احتساب سهمیه بقیه من نفر س ...

تو استخدامی آپ سهمیه دار و آزاد تفکیک میشن

مثلا اعلام می کنن ۵نفر آزاد ۲نفر سهمیه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.